lördag 20 augusti 2011

Uppstart


Har nu jobbat en vecka, och äntligen är det helg ;) Det känns att man är igång igen, och veckan har varit maffig.

Veckan startade tungt med begravning. En av våra elever dog i somras efter en tids sjukdom, och begravningen var i måndags. Han var speciell för oss alla och hela vårt arbetslag var på begravningen. Det var jobbigt, men det kändes bra att vara där.

Resten av veckan var fylld av förberedelse för skolstarten. Nya läroplanen har diskuterats, nya kursplaner likaså. Klassrum har städats och gjorts fina. Jag är nu fröken i 1 B och i torsdags tog jag emot mina små, fina, nervösa ettakluddare och det var roligt att se dem igen! :)

Det var skönt med fredag igår och vi firade det lite med AW. Några kollegor möttes upp i stan. Det blev en tidig kväll för mig och när jag kom hem såg jag film med min fine make. Imorse fick jag sovmorgon, och när alla ätit och var klädda så gick vi till Torget en sväng för diverse ärenden. När vi kom hem gjorde sig Andreas klar för Whiskyträffen, och sen var jag och Noel lämnade åt vårt öde!

Tillsammans med Isabella och Camilla åkte vi in till Kulturkalaset på stan. Massor, och massor av folk! Men det var trevligt att gå runt och titta och barnen gillade det, även om Noel blev bra trött efter en stund. Vi stod i kö för ansiktmålning men när vi väl kom fram hade han tröttnat och ville inte sitta stilla där så istället för att bli en tiger så fick han bara lite gult på näsan, men han var så söt ändå ;) Bella blev iaf en finfin kanin hon :)

Blodgivningen var där så barnens nallar fick ge blod, och de delades in i blodgrupper osv. så det var skoj. Sen fick nallen bandage och barnen en fikapåse! Jag fick äntligen tummen ur och skrev i mig som blodgivare!! Har tänkt på det så länge, men inte kommit iväg men nu ska det ske! Fick en fin t-shirt som tack "Jag är där jag behövs" står det med gulbokstäver på svart botten :)

Det var trötta barn och mammor som tog vagnen hem, avslutade med mat på Donken och väl hemma var det lite lördagsmys innan Noel slocknade på 2 minuter. Jag har fixat lite här hemma, slökollat på TV och snart ska jag nog lägga mig och läsa!

Avslutar med några bilder som Linnéa tog på oss under bröllopsdagen. Vi har bara fått några av hennes bilder än, och jag ser fram emot flera. Är mycket nöjda med de vi sett hitills :)
1 kommentar:

Linda sa...

Älskar hoppbilden! :oD
Och mycket bra med ännu en blodgivare, jag ska snart köra igång igen nu när amningen snart är över!
Har Andy påbörjat någon av dina böcker än? ;o)