söndag 14 augusti 2011

Fru Svendsen skriver...


TACK alla för att Ni gjorde vår bröllopsdag helt underbar! Den var mer än vad vi hade kunnat önska oss, och vi är otorligt lyckligt lottade som har så fina familjer och vänner! Vi är fortfarande helt rörda, och njuter till fullo.
Att försöka beskriva denna dag med ord blir svårt. Det är så mycket känslor, lycka, glädje, kärlek, omtanke och engagemang under hela dagen så det kommer bli mycket sliskigt om jag ens försöker förklara mig. Men jag ska i alla fall ge en liten inblick i vår dag!


Jag var väldigt nervös på morgonen, kunde inte äta nånting och hulkade t.om. på toa en gång med Noel bredvid som frågade "Va göööör du mamma?". 7.30 kom frisören hem till oss och strax därefter åkte Andreas & Noel på uppdrag för att hämta Johan, hämta mat och hålla sig ur vägen en stund ;)


Vi började med min frisyr som blev precis så som jag tänkt mig! Tiaran var helt klart ett bra köp, och sen med smycken på så kändes det komplett. Efter frisyren så startade hon med make up, och även där är jag mycket nöjd. Allt höll hela dagen och det var t.om. svårt att få bort de sista lösögonfransarna idag ;)


Karin, Jens, Linnéa och Linnea (fotograf) kom till oss strax efter 9, och när jag var klar så fixades Karin. Barnen lekte lite och vi andra tog det lugnt (så lugnt vi kunde...). När även Andreas fått lite puder på sig så blev vi skjutsade till stan av Denis, och vi var i god tid till båten. På båten ut försökte vi äta lite lunch, och sen ute på fästningen blev det ombyte.
Jag har nog aldrig känt mig så fin och Linnéa bara tittade på mig och sa "NU kan vi leka att du är en prinsessa Elin". Det var ju turister där ute så vi väckte en del uppmärksamhet när vi kom gående med vårt brudfölje! Vi blev fotade från fler håll än bara vår fotograf!


Efter mycket fotande (längtar tills vi får se de fotona) så fick vi gå in i vårt rum igen, för då kom alla gästerna ut med båten. När man såg alla gå upp mot kyrkan så blev jag supernevös igen. Undrade hur Noel och Linnéa skulle reagera i kyrkan, hur man själv skulle reager och när vi stod utanför kyrkan och väntade på att musiken skulle sätta igång var jag skakig!
Linnéa började springa in mot kyrkan, och Noel efter "Vänta Linnéa!" ropade han och till slut stannade de. När de kom in till dörren så vände Linnéa men Noel knatade in och gick bort till mormor och morfar. Linnéa gick in med Karin och Johan men sen övervann hon sin rädsla och var så duktig! De båda barnen skötte sig exemplariskt!


Vi klarade också av vår uppgift att svara JA, och att avge våra löften. När solisterna sjöng sina tre sånger så var tårarna nära och jag kände att om jag börjar gråta så slutar jag aldrig så jag log som jag aldrig lett förut! :) Tomas sjöng För kärlekens skull och kompade med gitarr, och Maria & Jeanette sjöng Du är allt, och I Folkvieston och kompades av Tomas på paino. Du är allt var så vacker så jag ryser bara jag tänker på det!


Efter kyrkan blev det riskastning, och det var inte lite fågelfrön som haglade över oss. Noel skrattade och sa högt "Men va göööör dom?" :) Därefter blev det brudskål, och en liten tipspromenad innan vi satte oss till bords.


Våra underbara toastmasters hade ordnat en så fantastisk, underbar, otorlig fest för oss! Vilket engagemang och arbete de lagt ner. De har varit runt och intervjuat våra gamla lärare, innebandy resp. fotbollstränare, föräldrar osv och satt ihop detta till Tv-programmet Bröllopsnytt! En helt fantastisk film om mig och Andreas som varade länge och bjöd på många härliga minnen och skratt! Vi fick även många fina tal, och det är helt otroligt att alla dessa hölls till oss. Så många fina ord, tankar och minnen som väcktes! Ingen nämnd, ingen glömd! :)
Vi lyckades även sätta valsen och klarade den med snurrar och lyft och allt och efter det var dansen igång. Vi avbröt för en stunds paketöppning och idag har vi gått igenom allt igen och det är fantastiskt fina saker vi fått.


Kl 01.00 gick båten hemåt, och det var ett lyckligt brudpar och glad & nöjda gäster som begav sig hemåt då. Vi släpptes av på bryggan utanför Novotel, och där fick vi sedan vår svit! Underbart! Och sedan roomservice med smaskig frukost imorse var pricken över i't!


Många bilder togs igår, men vi har inte tagit några egna utan väntar med spänning på skivor och usb-minnen som utlovats! Så länge lånade jag 2 bilder från Lindas blogg så att ni får en skymt av oss ;) och den översta lilla bilden har Denis skickat! Fler bilder kommer så fort vi får dem.

5 kommentarer:

Spessartin sa...

Grattis på er stora dag en dag i efterhand! Låter som om ni hade en helt fantastisk dag!

Jennie sa...

Ett stort grattis fru Elin!
Förstår av texten att dömma att ni haft en helt underbar gårdag:)
Så fina ni var alla tre!!!

Massor med lyckoönskningar i framtiden

Kram från Såne, Jennie och Lova

Elin svarar sa...

Spessartin; TACK!

Jennie & Lova; Stort tack!

Ja, vår dag var helt underbar - som en saga, och det känns aningen konstigt att vardagen kör igång idag.

Therese sa...

Stort grattis Elin å Andreas! Vilken underbar dag ni verkar ha haft! Jag har pratat med Karin å hon har berättat hur fint å roligt ni hade det! Jätte fina kort, du e så vacker! Längtar tills jag får se fler!

Kramar från Therese!

Kiqi sa...

Åh jag måste ju skriva GRATTIS här med =) Fina fina ni!!

Kram