tisdag 25 januari 2011

Nyfrissad


Idag hämtade mormor Noel på dagis, som hon brukar göra på tisdagar! Bästaste mormor! De går hem tidigt, leker, kollar grävskopor, äter mellanmål och lagar mat. Sedan kommer morfar efter jobbet och så leker de lite till. Sedan kommer vi hem från jobbet, tisdag är min sena dag, och det är så skönt att komma hem och veta att lilleman haft en lugn och skön eftermiddag hemma med dem. Tack älskade mamma och pappa för alla tisdagar!

Idag efter middagen så klippte mamma Noel också. Han satt jättefint på sin stol och kollade på Chugginton och han blev så fin. Alla lockar försvann, men han blev en riktig liten kille nu och jättefin i håret. Lockarna sörjer jag lite, men de växer ju som ogräs så de är snart tillbaka men jag har dock sparat en lock till Noels album :)

Posted by Picasa

6 kommentarer:

Mormor och Morfar sa...

Det är vi som ska tacka, om ni visste hur mycket det betyder att få dessa eftermiddagar med Noel på tisdagar och Linnéa på torsdagar. Att få umgås med barnbarnenutan föräldrar ?:)i lugn och ro är helt ljuvligt. Så tack ska ni ha själva. Och Noel var helt fantastisk att sitta så fint och bli klippt när man är trött är inte dåligt.

Maria sa...

Ojojoj lill-grabben utan lockar!! Han är otroligt lik Andreas på den bilden där han har tröjan som säger just det!! Coolt.
Så otroligt bra att ha mormor och morfar på plats varje vecka, underbart för alla involverade tänker jag.
Kramar från Strömstad!

Jennie sa...

Han är en riktig charmör även utan lockar:)men jag förstår att du saknar dem!! Jag tycker han är väldigt lik din sambo!!
Kram Jennie

Elin svarar sa...

Mormor & Morfar: Ni får så gärna låna :)

Maria: Ja, han är v'ldigt lik Andreas på den bilden. Finns en bild på Andy när han är liten som jag ska försöka lägga på bloggen för där är han extrem lik :) KRAM

Jennie: Ja, han charmar bra även utan lockar och blev mer en liten kille nu. :) Mycket lik pappa är han :)

Malin sa...

OJ oj oj vilken lite snygging!
Jag ska ha dom bilderna som grund nästa gång jag klipper Vilmer :)

Linda sa...

Känner knappt igen honom juh! :o) Tjusigt!