lördag 1 januari 2011

2011Tuffa killen ska fira nyår! Skjorta, slips och hängslen fick sitta på max 15 minuter sen byttes det ut mot t-shirt! Men visst var han stilig!?


Alla undrar vem Noel fått sina lockar ifrån.
Nu vet vi... mina tar bara lite längre tid att få fram!När alla gäster kommit så blev det välkomsskål och till det serverade vi ryska blinis, med äkta rysk kaviar som Denis mamma köpt med sig hem från Rysslan. Jo tack, skulle kunna äta det oftare, det smälte i munnen och var riktigt gott, lite champagne till det så kan man nog vänja sig vid att leva med det oftare.Goda var dom, eller hur Camilla?!

Sedan satte vi oss till bords och Noel och Isabella intog högsätet. Noel njöt av skaldjursoppan som Martin gjort som förrätt och den var verkligen fantastiskt god. Till huvudrätt serverade vi inbakad oxfilé, potatisgratäng och sherrysås - också mycker mumsigt och mycket mat. Vi var 9 vuxna - jag och Camilla hade lagat 4 potatisgratänger, och vara 1,5 gick åt! Oxfilé blev det också kvar en del av så det får vi nog äta både som lunch och middag idag - stackars oss ;)Fina barn fick middag - Noel älskade förrätten som bestod av Martins skaldjurssoppa!


Lite slappande innan det var dags för...EFTERRÄTT!


Linda (och Ronja) gillade den :)

Till efterrätt blev det Marängswiss, vilket satt lika fint som det alltid gör. Vi hann även med att spela ett parti När då då? innan tolvslaget, och efter tolvslaget blev det lite mer drinkar, godis, chips, musiklek och trevligheter! Jag gick in till oss vid 2.30 nån gång och Andreas kom strax därefter. Noel sov som en liten gris vid tolvslaget ( i sin nya fina säng...) men vid 5-tiden vaknade han av sin hosta. Han lyckades dock somna om, som tur var, och vaknade igen vid 8.30. Hans halvdöa föräldrar släpade sig då upp och sen har vi myst hemma på morgonen... vi har även hunnit med ett besök på vårdcentralen med lilleman... men det får bli ett eget inlägg senare!


Tolv-slaget spenderade vi på balkongen, Noel i sängen och gästerna ute på gården :)


Gott Nytt År!

4 kommentarer:

Linda sa...

Får tacka så mycket för igår! Och marängsviss får ALLTID ner! :o)
Vad mysiga bilderna blir med det när "gamla" filtret!

Maria H sa...

Så härliga bilder! Ser ut att ha varit en riktigt mysig nyårsafton. Kram och gott nytt!

När vi två blir tre sa...

Linda: Tack för att ni kom, kul att ni orkade vara med :) Ja, det är kul att köra bilderna genom det där... vissa bilder blir riktigt fina då :)

Maria: Ja, det var en mysig kväll, men lite tröttare idag :) Kram kram

Jennie sa...

Va fint det blev med nya bilden på Noel! Å stackars tån, men hoppas det blir bra snart. Hostan känns igen och när Lova var som värst fick vi heller ingen medicin men det berodde på att hon inte hade feber. Det är en mycket envis förkylningshosta och på Lova hängde den i länge, även jag fick den:( Hoppas ni kryar på er

GOTT NYTT ÅR från oss i Skåne