lördag 20 november 2010

Kulturlördag!

Startade dagen vid 6.30 med lite böcker och legobygge! Vid 9-tiden stack jag ut och sprang en sväng i snön! Funkar fint att springa innan det är plogat och så, för då är det bra fäste. När det väl är plogat så blir det lätt halare och jobbigare. Sprang en mil och pulsade fram i snön, men njöt av hur fint de var och hur skönt det kändes! Mötte en cyklist och tänkte "Hur fan kan man ge sig ut och cykla i detta vädret!" men han tänkte säkert samma sak om mig!

Nu ska vi snart bege oss till Kungsbacka för att gå på teater! Barnteater med Jonas, Anna-Maria, William, Kim, Linda och Emma! Teatern heter
Mig dig Os och så här står det om den:

"I låga strandstolar sitter barn och vuxna tillsammans. Vi reser in i ett förunderligt lysande universum där musik och rörelser ger näring åt det lilla barnets naturliga nyfikenhet och glädje inför att bara vara människa. Mellan barn och vuxen, publik och dansare, skapas en atmosfär av uppmärksamhet, närvaro och förundran."

Låter ju kulturellt och fint :) Efteråt blir det middag hos Jonas och Anna-Maria och där stannar vi tills imorgon. På förmiddagen får vi åka hem för jag och Noel får besök av Mammamaffian + barn på lite fika och lek. Har inte sett dem på evigheter så ska bli roligt!

1 kommentar:

Pappa sa...

Cyklister äär knepiga!