söndag 21 november 2010

Intensiv helg!

Med andan i halsen flög vi in på teatern igår, sist av alla och de hade t.om. väntat in oss. När Noel hade somnat och vi fixade hemma och packade saker osv. så gick tiden väldigt fort och helt plötsligt var det väldigt brått. Vi fick väcka lilleman och ta på honom kläder och sen kasta oss ut i bilen och köra till Kungsbacka!

Teatern var - hmm... annorlunda iaf. för mig som inte varit på barnteater så många gånger! :) En del gånger med jobbet, men då har det varit mer teater och igår var det nog mer - dans, kultur och annat ;) Men det var två skådespelare/dansare som dansade/rörde sig runt scenen (och vi satt runt den) och så var det lampor i olika färger, olika ljud och lite annat som hände på scenen. Låter det konstigt? Ja, det var det men Noel var väldigt fascinerad av det och satt väööldigt stilla,v äldigt länge. Sen kröp det lite i kroppen på honom och ett par gånger fick jag springa upp på scenen efter honom, men på det stora hela gick det bra! Efter föreställningen var barnen välkomna upp och känna och titta på alla saker som fanns. Det var ganska spännande och speciellt lampan som ändrade färg och som kunde gunga!


Våra fina barn :)


En av dansarna iklädd badmössa (?).


Lampan var spännande!


Spännande draperi :)

Efter teatern åkte vi hem till Jonas och Anna-Maria och där blev det myskväll med tacos, vin, tjöt och fruktsallad. Mycket trevligt, men det märktes att det var småbarnsmammor som satt i soffan och pratade för vid 23 gäspade alla och var förvånade över att klockan inte var mer ;)

Imorse bjöds det på stor brunch med massa gott, och efter det och en massa lek så körde vi hemåt. Noel somnade i bilen och sov länge här hemma. Under tiden åkte jag till Maxi och handlade, och Andreas stannade hemma och gjorde Noel sällskap (småbarnspapporna satt upp längre än mammorna!).

När jag kom hem så vaknade mina killar, och Noel fick mat! När han hade ätit upp så knackade det på dörren och då kom mammamaffian + barn! Mammor och barn från vår familjelivstråd kom på fika och det var roligt att se alla, eller nästan alla, igen. Några fick avboka pga. sjukdom och det var synd men hoppas på att får träffa dem snart också! Noel var först ganska reserverad och undrade vad alla dessa barn gjorde med hans leksaker men sen så blev han mer social och gick in och lekte han också. Vi hade lite knytis och fikade och tjötade och lekte! En mycket trevlig eftermiddag med andra ord.
Inga kommentarer: