tisdag 29 juni 2010

I sommarens soliga dagar!


Sitter med lite hårfärg i håret, för den stora omröstningen är ju avgjord och resultatet får ni snart se på en blogg nära er.... tror jag.... ;) De senaste dagarna har ju bjudit på underbart väder och det är bara att hoppas på att det håller i sig. På torsdag drar vi till Säfsen i Dalarna och förhoppningsvis blir det lite vandring, bad och härlig tid tillsammans!

I söndags åkte vi ut till Martin och Jeanette där vi var pedagogiska och lät Noel titta på kossor, hästar och kattungar, precis som sig bör på landet! Kossorna tyckte han var väldigt spännande, men han blev riktigt arg när han inte fick gå in i hagen till dem. Hans dumma mamma tyckte det var en dum idé och han kunde inte alls förstå detta. Han har fått rejält humör denne lille herren och han satte sig ner och skrek och slog med armarna men det hjälpte inte alls faktiskt. Kattungarna fick han dock både klappa och hålla och de var ganska roliga, kattmamman tyckte nog inte Noel var så rolig dock eftersom hon fräste åt hans glädjetjut! Det blev gott grillat till middag och sedan toppade vi kvällen med nån fotbollsmatch också!









Igår fortsatte vi vårt tema - djur - och åkte till Slottsskogen. Barnens lantgård har ju tyvärr ändrat karaktär och man får inte längre gå in och klappa djuren. De har sparat in på personal och därför får alla djur nu ses genom stängsel, men man kom ju ganska nära ändå. Efter att vi traskat omkring där ett tag så blev det handling på Maxi, och sen hem för middag. Noel var supertrött men han har varit otroligt svår att lägga de senaste dagarna, och igår var inget undantag. Jag var ute och sprang en sväng och tänkte att han nog skulle sova när jag kom in, men nejdå! Till slut så somnade han vid 21.30 nån gång och då dök han ner i kudden och somnade på en gång. Jag tror han har nån/några tänder som bråkar med honom för man märker att han inte kommer till ro och inte kan slappna av trots att ögonen går i kors. När han väl somnat så kollade vi lite på Desperate Housewifes, har äntligen fått boxen av Martin och Jeanette så nu blir det nog en hel del tittande :)
Idag har vi haft en rejäl utedag. Efter att ha städat iordning här hemma så gick vi ut vid 10-tiden och lekte på gården. När det var dags för lunch så gick vi in. Andreas drog till Martin och Jeanette för att hjälpa till lite med hus/trädgård (?) men jag och Noel stannade hemma. När vi ätit så gick vi ut igen och tog en promenad. Noel somnade i vagnen och efter en stunds promenix så stannade vi vid lekplatsen vid Apelsingatan/Melongatan och där blev vi kvar hela eftermiddagen. Vi fick sällskap av Camilla och Linnéa från föräldragruppen och kom inte hem förrän ca 16.30!
Det var en väldigt trött kille som jag fick med in, och han var inte på sitt bästa humör när vi var nere i tvättstugan med Camilla (granne, denna gången) eftersom Regnbågsfamiljen hade tvättid så körde vi igång några maskiner! Men när han hade ätit middag och badat så var han lite gladare igen och orkade leka lite till. Idag var han dock så trött så nattningen gick bra mycket smidigare och han somnade ändå hyfsat lätt. När han sussade så blev det middag för mig och Camilla och sen en rejäl fotbollskväll.... eller njae, vi kollade ju på Allsången :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket god mat! Tack! Jag var lika trött som Noel igår så nattningen av mig tog inte heller lång tid. =) Hoppas ni får en trevlig dag idag! (tror jag anar resultatet av färgningen!)
/Camilla

Farmor sa...

Tack för alla fina bilder på vår lilla solstråle.Han är ju så fin.
Kram.