söndag 27 juni 2010

Midsommar 2010

Midsommarhelgen är nu på sista dagen och vi har haft en toppenhelg! I fredags åkte vi ut till Jörlanda för att fira med Johan och Linda i familjen Wennströms stuga. Johans föräldrar med vänner och släkt var också där ute och vi hade en trevlig middag tillsammans. Vädret var fint på förmiddagen men det blev molnigare och molnigare under eftermiddagen och det var till slut rätt kyligt att sitta ute, men det gick!



Underbart ställe!



Massa god mat!


Jordgubbar är gott - det tycker både stora och små!

Goa gubbar :)

Efter en promenad ner till havet, där Noel somnade gott i vagnen, så drog vi oss in i torpet (det röda huset på översta bilderna). Där spelade vi Brainstorm, vilket var ett riktigt roligt spel. Noel sov på en madrass på golvet i lillstugan bredvid och sussade gott till 8.30 :)




Visst ser de ut att brainstorma för fullt?

Igår vaknade vi till ett underbart väder! Solen sken och himlen var blå. Det blev lek på gräsmattan, en båttur, lite bad (?) och slappande i solen. En riktigt härlig dag och vi njöt i stora drag!




Skönt att bara kunna gå rakt ut och leka!

Båtturen var härlig! Noel gillade nog att åka båt och han somnade under resan och fick sova vidare med pappa på en klippa när vi kom i land :)
Vi släppte av Johan och Linda på en ö så att de skulle kunna ta en cache, är det nån som ser vart de är?



Leka med vatten är kul!


Och bada i havet är nog bland det roligaste som finns!

Tack Johan och Linda för att vi fick följa med er, och tack Tomas och Monica för er gästfrihet!

3 kommentarer:

Tash sa...

Tack själva! Härliga bilder, och klart man såg vart vi var där uppe på berget! Kan notera att det är Johan som syns, då en annan hade fullt upp med att logga cachen! ;o)

Maria sa...

Så otroligt härliga sommarbilder!!! Bad och jordgubbar och grönt gräs. Lycka! Kram på er!

Sandra sa...

Det ser ut som om ni har haft det riktigt härligt! Fina bilder oxå:)