fredag 18 juni 2010

Blondin eller brunett?



Hej alla!
Efter vilda diskussioner med granntösen Camilla så har vi (Andreas och Camilla) bestämt att vi ska ha en omröstning på bloggen. Ni får se två bilder, en på Elin som blond och en som brunett, ni får sedan bestämma. Camillas och Andreas åsikter går starkt isär men vi säger inget om vem som tycker vad.

Vad tycker ni?



Slutdag för omröstningen är på midsommarafton i år.
Elin kommer givetvis göra som ni tycker, eller hur älskling? :)

9 kommentarer:

Tash sa...

Johans kommentar: "Vad är hon nu? Brun?" Xo) Typiskt killar! Så röstar han på RÖD! Typiskt Johan.

Hm, lite svårt val faktiskt. Är ju så van att se dig mörk nu, men det ljusa kanske är lite sommarfräscht? Men å andra sidan framhävs dina blå ögon mera med en mörkare inramning. Så jag röstar nog mörkt ändå! :o)

Elin sa...

Haha, detta inlägg är helt utan min vetskap :)

Det är skönt att höra att Johan inte vet hur jag ser ut nu ;)

Jag vet inte om jag får rösta.....? Men jag vet nog vem som tycker vad av Andreas och Camilla, och jag håller med Camilla... och Tash :)

Och du, kära sambo... om jag ska bli blond igen får du räkna med en lååååång och dyyyyyr omfärgning som kan skifta i rött, orange och om man har tur sen så kanske det blir blont... men då är väl håret så förstört igen så att jag får kapa av allt.... ;)

Farfar/farmor sa...

Vi lärde känna dig som en klädsam vacker blondin.Sedan rätt som det var försvann denna blondin, för att sedan förvandlas till en lika bedårande brunett. Elin passar lika bra antingen som blondin eller brunett. Noels mamma är lika vacker vilket som. Lite har Linda rätt Brunetten framhäver hennes blå oskuldsfulla ögon bättre. Men jag hoppas bäste man/kvinna vinner. För husfridens skull röstar jag/ vi blankt. Blått hade varit häftigt eller lila etc. etc.

Pappa sa...

På jobbet har vi en tjej som hade mörkt hår med ljusa partier, såg ut som en tigerkaka! Snyggt? tja, ganska, men nu har hon ändrat till mörkt.. Rött och orange låter onekligen spännade, dock inte helt ovanligt nere i Nordstan, men det är ju inget röstningsalternativ utan bara ett stadie på vägen mot ett mål! Och förresten Elin, kapa av allt, vad är fel med det, se bilden "Morfar och Noel samtalar" i inlägg 31 maj. Du kan ju rent av bara låta det växa så blir du ljusare och ljusare!!

Malin sa...

Jag röstar på att Elin ska bli blond :) Har aldrig träffat den blonda Elin men hon ser väldigt söt ut på korten ovan :) Med det menar jag inte att hon/du inte är fin som brunett men lite förändring är alltid kul.
Så go blonde säger jag! ;)
Kram!

Maria sa...

Jag måste nog rösta på brunett alltså! Inte så helt lätt men jag tycker du är väldigt fin i mörkt hår! Sen är ju som sagt mörk hårfärg ganska mycket snällare mot håret än blekning, och det är viktigt det också!
Men fin är du förstås hur håret än ser ut, mörkt eller ljust eller långt eller kort - som då rätt efter gymnasiet ;)
Kram kram!

Spessartin sa...

Brunett helt klart!

Linda sa...

Den där blonda Elin var längesen jag såg! Hon är fin och det hade varit jättesnyggt nu på sommaren. Men jag röstar nog ändå på mörkt. Den sista bilden är superfin så mörkt får min röst!

Jennie sa...

Haha, är det för sent att rösta? Jag röstar på en mörk Elin:) Men Elin var väldigt fin även i blont!!
Vad har ni kommit fram till?

Ha det fint