torsdag 5 november 2009

Hela veckan i ett inlägg

Skamligt vad få inlägg, men det har liksom inte hunnits med ritkigt de senaste dagarna. När det väl funnits tid så har jag varit så trött så jag har inte orkat men nu tar vi lite tid mellan bus och gnäll. Nejdå, inte riktigt så illa men Noel har nog kommit in i nån liten svacka de senaste dagarna så lite mer gnäll än vanligt men vi ska inte klaga, han är ofta på sitt strålande glada humör. Men jag märker mer och mer att han blir ängslig o gnällig om jag lämnar rummet o t.ex. fixar nåt i köket men när jag visar mig igen blir det lugnt så det funkar ju! Nu sitter han bredvi mig i hoppgungan och vi sjunger och då strålar han med hela ansiktet :)

Får börja med lite bilder som jag lånat från Billie på Facebook, som visar lite av pappas Marathon :)


Publikstödet... :) Alla har T-shirt med bild på pappa!En strålande glad pappa kommer springandes :)

Här har det mesta rullat på i vardagen. I tisdags åkte vi till Alingsås med tåget och myste med Karin och Linnéa. Min söta systerdotter som säger Elin hela tiden nu :) ennniiiinnnn typ låter det :) Andreas kom dit efter jobbet o så stack jag på Jogg träningen där vi körde intervaller och fy s*tan vad jobbigt det var, men kul och riktigt bra :)

I onsdags var jag och Noel på jobbet och hälsade på, och jag hade medarbetarsamtal med min chef. Pratade lite framtid, men är inte så mkt klokare nu. Hon kunde inte säga så mycket än men det finns väl 2 alternativ att komma tillbak till - antingen min "gamla" klass som går i ettan nu för deras mentor är gravid, eller så går jag in i förskoleklassen o tar över dem. Båda alternativen är okej för min del, men det beror på hur fortsättningen ser ut efter sommaren och det kunde hon inte svara på än så vi får se närmare jul hur det blir. Efter jobbbesöket tog jag ett besölk på vv eftersom det var stängt i måndags när vi kom dit :( Men det var bra i stan också, och vågen stod på -0,8 så nu är jag nära :)

Idag har det blivit en långpromenad med Camilla och Isabella, och sen har vi varit inne och myst. Lekte en del efter lunch, och när Noel blev lite gnällig så testade jag att amma honom och då somnade han. Så han sov i 2 timmar nu under eftermiddan så då förberedde jag middagen och sen la jag mig och läste. Riktigt skönt! Nu är Andreas på väg hem och när han kommer ska jag sticka ut o springa en sväng innan det blir mat!Noel fick tag på ett paket tvättlappar imorse som han drog runt med!Noel fick paket av sin pappa igår - 2 disneyfilmer och en julkalender. Undra vem som egentligen ska använda detta?3 kommentarer:

Spessartin sa...

Åh! Duktiga fina pappsen! Rejält usmyckad med svenska flaggor också! Fira honom riktigt ordenligt när han kommer hem!

Sandra sa...

Tror att det är pappa Andreas som gärna själv ville ha det! :)haha fattas bara en chokladkalender.
Kram

Tash sa...

Vad coolt att ha sprungit där, och så bra gjort av honom! Måste vara häftigt värre, och så med svenska flaggorna! Bra gjort!!