fredag 6 november 2009

Kajskjul 8

Ikväll blir det kajskjul 8 för oss, vi ska dit med Andreas jobb! Maria Möller uppträder och menyn ser ju inte helt tokig ut! Noel ska leka med farmor och farfar, och vi hoppas att han somnar lättare än igår när han inte somnade förrän 22.30 ;) Han var iof väldigt glad när han var uppe, men mindre glad när han skulle läggas. Men så går det när man får ta en powernap mellan 15.20 och 17.20, när man till på köpet har sovit ca 1,5 timme i vagnen också.

Nu ska vi göra oss klara för att gå till torget sen, ska hämta ut en bok på bibblan och så kolla lite på torget!
6 kommentarer:

Tash sa...

Åh vad trevligt! Men hallå, ingen créme brûlee!!?! Nej, det var INTE bra! ;o)

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Sandra sa...

Hej! Ni kommer säkert att få jättetrevligt ikväll!
Synd att vi inte kunde komma imorgon som vi hade bestämt...men Marcus fick ju spela turnering och det kunde han ju inte säga nej till;)typiskt... Hoppas att vi kan hitta en annan helg snart:)
Hälsa!
Kram

Elin svarar sa...

Tash: Ja, det ska bli nice :) Dessertlistan var ju inte så lång tyvärr, men nåt gott ska det nog bli ändå :)

Sandra: Ja, det var synd att ni inte kunde komma... innan jul kommer vi nog inte få till nån helg, men vi kolla sen efter nyår då!! Kram

Karin sa...

Ååå vad roligt att gå ut, ni kommer säkert att ha jättekul! Bara att komma ut ensamma är ju lyx när man har en liten hemma :) Vi ses på söndag! Pussa Noelgoel från moster! Kramar!

Anonym sa...

Är tyst inne hos er nu, ni är borta och Noel verkar ha det gott med farmor och farfar! =)

Vi får boka in en kväll på stan utan barn när Denis tar med Bella bus till Stockholm en vecka. Så kan jag träna varje dag den veckan också!! Lyx lyx lyx! Mysigt och vara mamma men ska bli gött att få vara Camilla en hel vecka och att få längta efter både sambo och barn som man annars tar så för givet.

Hoppas vi får rapport här sen hur ni hade det ikväll.
Kram kram

Andreas sa...

Test