fredag 9 oktober 2009

Kommunikation

Kommunikation är A och O, det hör man ju alltid - speciellt om man pratar om förhållanden, men det stämmer ju! Igår pratade vi igenom hushållssysslor osv. så att vi är överens om vad som gäller här hemma när jag är hemma. Känns bra, jag gör ju gärna saker om jag har tid men jag vill inte känna mig stressad för att jag inte städat/plockat undan allt innan Andreas kommer hem, och det är ju inte meningen att det ska kännas så heller. Bra att ha pratat om det istället för att gå och reta sig på det, var och en på sitt håll!

Noel vill också gärna hjälpa till hemma, så han har fått en egen syssla :)


Nu ska jag klä på mig, och lilleman, och så blir det promenix så att han kan sova i vagnen!Börjar gäspa lite här, så bäst att sätta fart nu så vi kommer ut innan han somnar. Blir tidig vila idag, men så vaknade han vid 6 ungefär!


5 kommentarer:

Tash sa...

Visst är det så. Det är så lätt hänt att man håller inne med grejerna istället för att ta tag i det med en gång och reda ut allting! Varför går man hellre och gruffar och retar upp sig, istället för att ta tag i det? Den andre är ju ingen tankeläsare! Xo)

Sandra sa...

Bra att ni har pratat och kommit överrens:)Det e inte lätt med allt..
Fick Andreas mitt sms om helgerna i november??
Ni får ha en trevlig helg!
Kram

Elin svarar sa...

Tash: Ja, man tycker ju att de bord ekunna läsa våra tankar iaf, det hade vart mkt lättare så :)

Sandra: Ja, det är bra när man pratar om det och inte bara tror man är överens :) Hmm, han har inte sagt något datum om nån helg...Han pratade om ett kalas iaf, men det var i oktober va? Vilka helger i november var det du pratade om? :)

Sandra sa...

Okej, då har mitt sms inte kommit fram...? Har haft lite problem med mobilen. Fredag 6 november eller fredag 20 november.
Andreas sa att jag skulle kolla upp några helger, bara så att ni inte känner er tvingade att vi ska komma;)
Marcus har kalas lördag 24 oktober, kommer ni? Han sa att ni var lediga den helgen.
Kram

Elin till Sandra sa...

Sandra: 6 november ska vi ut med Andreas jobb, men 7-8 skulle passa oss bra.. den andra helgen där kommer mina föräldrar hem från Usa, så ska nog dit då tror jag! Men 7-8 blir ju bara en natt, men kan ju hitta på en del ändå! Vad tror ni om det?