söndag 11 oktober 2009

En härlig helg

Helgen började som vanligt med babysim, och vi fick lite bilder denna gång eftersom farmor och farfar var med och tittade på när Noel plaskade. :) Vi övade på att barnen skulle stå upp i handen på en genom att få stöd av att känna vattnet runt sig, det var inte helt lätt men klarade en liten stund i alla fall. Efter babysimmet så åkte vi hem, packade in våra saker i bilen och sen körde vi mot Onsala. Bjöds på god mat hemma hos Anna-Maria och Jonas, innan vi körde söderut mot Skåneland! När vi kom fram så blev det ett parti Yatzi, där jag vann :) Första gången nånsin?! :) Satt och pratade lite, men sen var vi ganska trötta alla så då lockade sängen.Igår var det då dags för bröllop - Kim & Lindas! Vi gjorde oss i ordning under morgon/förmiddag och sen packade vi in oss i bilen för färden mot Fågeltofta Kyrka. Anna-Maria skulle sjunga upp innan så vi var verkligen i god tid, men det var skönt för då kunde Noel få ny blöja, mat och nya kläder i god tid också :)

Vigseln var väldigt fin och känslofylld, och brudparet var så vackra! Noel skötte sig bra i kyrkan, och mutades bara lite mer majskrokar :) Han pratade lite och sjöng med i solosången, men det var nog bara en extra stämma på sången!

Efter vigseln var det kaffe och tårta på vackra Kronovalls slott. Det var väldigt vacker miljö, och god tårta! Vid 17 drog sig brudparet tillbaka för att fira med sin familj, och vi styrde kosan mot Helsingborg igen. Körde småvägar runt omkring i Skåne... lite extra vägar blev det också eftersom det var nåt stort vägbygge som ändrade vår färd lite! Väl framme i Hbg blev det tacos och fotboll innan vi återigen satte oss i bilen för färd mot Göteborg! Vi kom hem vid 01 ungefär och då var det sovtid för längesen :)


Imorse gick Andreas upp med Noel och jag sov ytterligare en timme. Sen slappade vi under förmiddagen. Lena och Flemming kom förbi och då gick de, och Andreas, ut en promenix med vagnen medan jag sprang en sväng. Blev en skön runda på 11,5 km så kändes bra att komma upp lite i kilometrarna nu :)

Sen kom Erik hit och vi fortsatte lite med min fortbildning... eller hans utbildning! Han blev klar med uppgifterna idag, och jag tror de blev bra! Uppgifterna handlade framförallt om lek, så då får man ju leka lite emellanåt också!Full koncentration...Race med varsin stol :)Lillebror jobbade lite också :)

6 kommentarer:

Mormor sa...

Vad jag (vi) är glada att du hjälper Erik att komma igång. :)

Tash sa...

Åh vad slottet var fint! Och vad fin du var i håret där du och Noel var tillsammans! :o)

Spessartin sa...

Ännu så länge så vet vi ingenting om vad som kommer att hända på jobbet, bara det att vi kräver en förändring snart... sååå tärande att ha det på det här viset.

Elin svarar sa...

Mormor/Mamma: Ja, nu vet han lite hur det ska skrivas också så blir nog lättare o lättare!

Tash: Tack! :) Ja, det var ett väldigt fint slott!

Spessartin: Jobbigt att inte veta, men hoppas ni får ording på det snart!

Malin sa...

Va roligt med bilder från babysimmet. Ska ta med mina mamma någongång så hon får ta lite bilder :)
Tack så mycket för igår igen! Det var trevligt! :)
Kram Malin

Malin sa...

Glömde.... va fina ni var på bröllopet! Speciellt Noel! ;)
Kram