tisdag 13 oktober 2009

Gangstarparty!

Igår var det fullt ös hemma hos oss, med ca 15-16 personer och 9 bebisar (tror det var så) så vart det livat värre. Hade Gangstarparty hemma, och Sandra var försäljare. Var trevligt, och det fanns så mycket fina kläder!

Till söut valde jag en orange tröja, ett par grå byxor med orange detaljer och en grå t-shirt med tryck på! Noel bli tuff :) Tog storlek 1 år, så det lär dröja tills han kan ha dem, men hellre det än att han bara kan ha dem några månader nu!

Noel & Max leker lite innan alla kommer!
Sandra demonstrerar!

4 kommentarer:

Tash sa...

Hahaha! Ok, tack för att du länkade! Till slut föll poletten ned och jag fattade vad du menade med "Gangstarparty" :o)

Maria sa...

Oj, fullt med folk! Finns det hjärterum finns det stjärterum som sagt :) Var inne och kollade på Gangstar, vilka härliga kläder! Så totalt befriande med kläder utan både paljetter och dödskallar.

Malin sa...

Vilka snygga kläder du valde. Funderade på den orangea luvtröjan men avstod. Så tråkigt när man får vänta så länge med att använda kläderna. Men den va cool!!

Ser på kortet att jag och min syrra ser likadana ut. Haha! Samma min också!
Kram!

Elin svarar sa...

Tash: hehe, ja det är inte lätt att veta annars :)

Maria: Ja, det var riktigt många här, och varmt blev det men det funkade :) Kläderna är jätetfina, och de flesta är unisex och färgerna är lite roliga :)

Malin: Svårt att välja när man står där, men detta gillade jag. Hade velat ha den dräkten som Max hade på sig (som du skrev om på bloggen) men den var ju slut :( Ja, synd att våra små e lite mellan storlekarna men snart kan de nog ha 1 år :) De växer ju så det knakar!