onsdag 23 september 2009

Vicky Volvo istället för Astrid Opel?

Det är dags att byta ut Astrid mot en ny bil, eller iaf ny för oss :) Vill ha en med större bagageutrymme, och där Noel kan sitta i fram och dessa 2 krav leder oss in på en Volvo V70! Finns säkert fler bilar som passar in, men vi har fastnat för volvon och Andreas kollade en 08'a häromdan som är intressant på alla plan, förutom priset - även om det var bra för den bilen :) Igår kollade han in en 06'a, som vi ska åka och titta på idag igen när han kommer från jobbet! Så kanske snart är ägare till en Vicky istället för en Astrid. Köpare till Astrid har vi redan hittat och de väntar på henne nu :) Kan låna bil om det skulle vara så att vi inte hittar nåt nu, så det är ingen panik men nu har vi 2 intressanta objekt iaf :)Noel sover nu, men innan det så satt vi på golvet och lekte och "läste" i hans böcker. Han satt själv utan kuddar men glömmer av sig lätt och börjar luta åt sidan. Oftast hinner man ju fånga upp honom och ingen fara skedd, men nu hände det sig så att jag inte hann fånga honom och han "ramlade" baklänges från sittande! Men på honom lät det som att han ramlat från soffan allra minst så som han grät! Då var det ändå 2 filtar under och fallet var ju inte direkt högt... lille skrutten!
4 kommentarer:

Spessartin sa...

Jag skulle vara försiktig med Volvo V70 faktiskt. Pappa hade en 07 med mängder med skumma fel, som han slapp betala visserligen för att det var en tjänstebil, men det var trubbel med den nästan från början. Det allvarligaste felet var att bromsarna tog oerhört dåligt då det regnade ute, vilket Volvo vägrade åtgärda utan sade att det var normalt. Livsfarligt!
Som VW-frälst måste jag ju lobba för en Passatkombi... Pappa har en sån nu och är så supernöjd jämfört med Volvon....

Linda L sa...

Åh va kul med en ny bil! Jag håller dock inte med föregående inlägg. Vi älskar Volvo så jag tror ni kommer bli jättenöjda om ni bestämmer er för den :-)

Stackars lille Noel. Och vilken dum mamma som tar kort precis när man är som argast :-)

Malin sa...

Glömde säga hur duktig Noel är som sitter alldeles själv! Heja Noel! :)
Hoppas ni får tag på bile ni vill ha!

Elin svarar sa...

Spessartin: Okej... läste din kommentar efter köpet iof nu! men har mkt positivt om v70 och blivit rekommenderade av min systers sambo som kan mkt om bilar! Sen ville vi ha miljöbil också och då blev det denna!!


Linda: Ja, det ska bli kul när vi får hem den! Nästa onsdag är den i vår familj :) Ja, jag var ritkigt dum som tog kort.. men jag skulle ju ta när han satt så duktigt och så välte han precis då!

Malin: Ja, det har hänt mycket på bara några dagar med sittandet. Blev lite förvånad när jag satt honom upp och så satt han kvar :)