måndag 28 september 2009

Sköna måndag


Igår firade vi 6 månaderskillen här hemma med lite middag, och både mor- och farföräldrar kom på besök. Liten miss i planeringen gjorde att middagen blev aningen sen men till slut fick vi Paella i alla fall :) Efter måltiden så skulle jag och pappa ut och springa. Han hade ett långpass på schemat och jag hängde på första milen och sen fick han springa ytterligare en mil själv! Bra jobbat av honom :) Milen var bra för min del nu, men hoppas att jag ska kunna öka kilometrarna snart. Sakta men säkert så kommer det gå bra! Noel fick lite paket igår också, både kläder och leksaker... men pappret var nog roligast!


Farfar och morfar hjälper till att öppna!


Papper är skoj!

Paketöppning tar på krafterna!
Idag tog vi en promenad på morgonen. Gick bort till biblioteket för att lämna en bok, och sedan låna de 2 sista av Harry Potter böckerna. Vi mötte upp Camilla där borta och promenerade gemensamt hemåt. Beslöt oss för att gå till Opalens öppna förskola idag, så det var in och duscha, äta lunch och fixa lite innan det var dags att gå igen!
När klockan närmade sig 13 så knackade jag på hos dem för att se om de började bli klara och sen lät vi dörrarna stå öppna medans vi gjorde klart det sista. En kort stund efteråt så kommer Isabella inkrypandes hos oss, och Noel blev väldigt glad :)
Rymlingen!
Goa' kompisar!
Vi kom iväg till slut, och båda barnen somnade i vagnarna så när vi kom till förskolan så fick vi sätta oss i soffan och prata lite. Inga problem för oss, men konstigt att vara där "utan" barn :) Isabella vaknade efter en stund, men Noel sov ända till 15.30 så han hann bara leka en kort stund, få lite mat och ny blöja och sen skulle vi gå hem! :)
Här hemma har han lekt, och så kom Johan och Linda hit för lite mat, så då fick han leka med dem. Linda tog upp Noel och höll honom så nu har hon gjort det 2 gånger sen i lördags. Bådar gott ju ;) Hann inte få fram kameran men hon har bildbevis från i lördags på sin blogg :)
När de hade åkt igen så var det baddags för lilleman, så han och Andreas badade. Plaskade ett tag och blev ganska arg när det var dags att gå upp. Men när han fått på sig pyjamas så såg han väldigt trött ut så han fick sin välling då. Svepte flaskan, tog nappen och vände sig om i sängen och somnade. Så nu sussar han sött och det var väldigt smidig nattning :)
Imorgon ska vi på läkarbesök, då är det dags för 6 månaderskontrollen. Efter det ska vi åka till Alingsås o hälsa på lite. IK Jogg har träning där imorgon som jag vill vara med på, så passar på att spendera dagen där också :)Älsklingen slappar i soffan!
2 kommentarer:

Stefan sa...

Förstår att det var Andreas som inte ville gå ur badkaret?!
Bra att du påbörjat tillvänjningen av Linda så vi kan få lite smått uppe i skogen också! :o)

//Stefan

Elin till Stefan sa...

Hehe, självklart var det Andreas! Men till slut gav han med sig :)

Linda är på tillvänjningskurs här då och då :)