lördag 12 september 2009

Sköna fredagen... och lördagen också!

Igår var jag och Noel ute på en lång promenad på förmiddagen, och vädret var ljuvligt! Vi gick ner till havet och njöt. Varmt och skönt var det, men ändå den där lilla kylan som smög in och visade att det inte var sommar! Gillar denna årstiden för det kan vara sommarvarmt och fint men kylan som smyger in då och då visar att en ny årstid är på väg, och jag gillar nya årstider :) Är lika mysigt varje gång man känner att det är på G att förändras i temperatur, färger, väder osv.

När vi kom hem så åt vi lite och myste, och sen kom mamma o pappa på besök en stund innan de skulle åka till Helsingborg! Vi fikade med dem och Noel fick visa hur duktig han är på att äta päron, och när pappa skrattade åt honom så smilade han upp sig och spelade pajas . precis som att han förstod att det var honom vi skrattade åt :)

När de hade åkt så packade vi iordning oss och begav oss till babysimmet! Vi tog bussen in och mötte Andreas på anläggningen. Ombyte och allt gick smidigare idag, man lär sig... :) Väl nere i bassängen så skrek Noel först jättemycket, men så slutade han ganska snart igen. Efter det så sprattlade, plaskade och pratade han högt, och mycket :) Sen kom den andra stressiga delen och det är att komma upp ur bassängen, duscha av oss, klä på lilleman innan han blir kall, och så ge honom lite mat... sen är det ju skönt om man själv hinner duscha av sig och få på sig kläder också! Förra gången upplevde jag det som väldigt stressigt just denna stund och hoppade att duscha själv, men igår gick det mycket bättre! Duschade av Noel och sen fick han på sig sin morgonrock, och sen låg han snällt på plastgrejjen medan jag duschade av mig snabbt! Sen fick han blöja och kläder och låg och pratade i omklädningsrummet! Andreas är ju också med på babysimmet men får såklart inte byta om på samma ställe, men vi sa att jag skulle lämna ut Noel till honom men om jag ska göra klart honom först, så får jag ju gå ut med honom utan kläder...och så måste han ammas lite, så vi kör det i olika sekvenser och det funkade smidigt!

Trodde bebisar blev trötta av babysim. Har läst om bebisarna på familjeliv som sovit så gott efter sina badstunder, och tyckte det var så smart att vi bokat fredag eftermiddag till vårt babysim. Tanken var ju då att vi skulle ha en rolig stund tillsammans i familjen innan helgen, och sen komma hem få lilleman att somna och sen kan jag och Andreas äta gott och ha myskväll! Men Noel tyckte inte den planeringen var bra :) Efter babysimmet var han vaken 3 timmar, och det var först vid 21-tiden som han började somna! Han var otroligt pigg och glad hela kvällen så det var inte några problem, men jag blev bara så full i skratt när jag tänkte på min plan! :)


Väntar på mamma i omklädningsrummet

Med pappa i poolenNyduschad, och får vänta på mamma igen :)

Imorse var vi uppe tidigt hela familjen för idag körde innebandyn igång! Vi bestämde oss för att testa att åka båda två, och ha med Noel! Han satt i vagnen en stunc och var nöjd med det, men efter ett tag blev det protester och då fick han komma upp. Jag och Andreas var i samma lag så vi kunde bytas av och underhålla honom. :) Vid 9.20-9.30 somnade han så då kunde vi spela lite båda två och de andra stackarna hade chans att få byta av lite under spelets gång också! Funkade hyfsat att göra på detta sättet, och om inte de andra tyckte det var väldigt jobbigt så kan vi nog fortsätta så här. Det får ju inte gå ut över Noel men han var ju väldigt nöjd när han fick sin uppmärksamhet, och den kunde vi ju ge honom om vi byttes av!

När vi kom hem så blev det mat och lite slappande, innan Noel och jag begav oss till Frölunda Torg. Vi mötte Asha där och hjälpte henne i hennes jeansjakt, men hon hittade inte så mkt som hon ville ha. Däremot fyndade jag på Guppi! De ska stänga igen, och jag passade på att köpa 2 mysoveraller till Noel, och 4 bodys för det fina priser 350 kr :) Köpte allt i strl 80 så det är lite stort nu, men blir kanon om några månader. Han har 74 nu och kommer nog ha det ett tag, men bra att fylla på garderoben lite med kommande storlekar! Fanns ytterligare 2 mysoveraller som jag ville haft (och en hel del andra kläder) men kontot tillåter inte bara barnklädesköp... men får skicka dit pappan i familjen, så kanske han köper det ändå ;)

Noels fynd!
4 kommentarer:

Malin sa...

Det är underbart att ha kommit igång med träningen. Så skönt att ha träningsvärk också:)
Ja, det är så tråkigt att inte Vilmer och hans mofar får lära känna varann. Men han har iaf en "plast"morfar.
Härliga dagar ni har haft! Fullt upp märker jag! :)
Ser att Noel har nåt i fleece på sig på dom övre korten. Är det overall eller tröja? Vet inte vad jag ska ta på Vilmer såna här blåsiga dagar??
Kran!!

Spessartin sa...

Först nu ser jag, på det vänstra fotot när han ligger på plastmadrassen i sin badrock, att han är grymt lik dig!

Elin till Spessartin sa...

Spessartin: Nu den senaste tiden har fler och fler sagt att han liknar mig..:)

Linda sa...

Tyckte det gick bra i lördags! Att vara utan avbytare är vi ju vana, så det är inga problem! Kanske bra ur träningssynpunkt också! ;o)