fredag 11 september 2009

Promenix och Öppna Förskolan!

I onsdags mötte jag och Noel upp Anna för en promenix! Det blev en lång runda, och det var väldigt kul träffa henne igen. Var längesen vi sågs nu, och vi had en del att prata igen, så rundan blev nog ca 3 timmar! Efter det var det väldigt skönt med lite lunch hemma, och lite vila innan vi skulle bege oss till Mödravårdscentralen för återträff med föräldragruppen! Vi blev tre par som träffades, tillsammans med vår barnmorska, och det var skoj att ses igen. Jag hade redan träffat mammorna och bebisarna, men nu kunde man ju få se papporna lite också!Här är vi redo för långpromenix!
Vagnen är go'!

Igår så tog jag och Noel en promenix på morgonen för att handla lite! Noel somnade i vagnen, och sov en bra stund även när vi kommit hem! jag åt lunch, duschade, fixade och donade medan han sov och när lilleman behagade vakna så var det bara att mata och fixa iordning honom och sen gå iväg till Öppna Förskolan. Camilla och Isabella följde också med, och här utanför mötte vi upp Camilla och Linnéa (från föräldragruppen) och sen promenerade vi iväg!

På Öppna förskolan blev det lek på filten, fot- och handavtryck och sen sångstund! Massa aktiviteter med andra ord, och det tar på krafterna hos en liten man, så Noel somnade i min famn efter sångstunden! Han sov gott när jag la honom i vagnen, och sov en bit på vägen hem också innan han vaknade och var en liten solstråle igen :)


Sitter i gåstolen och väntar på att få gå ut!Noel och Isabella leker på filten!Den här leksaken är lika rolig varje gång!


Bella hittade också en favorit!

Efter att ha sovit i vagnen så är man rätt glad igen!När vi kom hem fixade vi ordning lite, och sen kom Andreas hem. Då lämnade jag killarna med gröten för att sticka ut och springa lite! :) Blev en ganska lugn men skön runda, och efter det var det gott med middag med grannarna! De åkte till Mallis tidigt imorse så vi bjöd in dem på mat igårkväll så att de skulle slippa laga mat! 2 veckor ska de vara borta nu, så nu får jag och Noel försöka roa oss själva ett tag för nu finns det ingen Camilla och Isabella att leka med på dagarna!

Idag ska vi ta oss ut en sväng, det är ju så fint väder ute, och i eftermiddag är det babysim igen! Ska se om jag kan ta kort där idag. Nu vet man ju lite vad som väntar oss där, och kanske inte lika stressigt före och efter badet :)

Inga kommentarer: