söndag 13 september 2009

Lång, lång söndag!

Idag har det varit en lång söndag! Den startade redan vid 5.30 nån gång! Noel vaknade till då, och jag tänkte nog mest att om jag ammar lite så somnar han nog om som vanligt... (Eller, min första tanke när han vaknade var att jag kunde svänga mitt trollspö så somnar han nog om... Så kan det gå om man sträckläser Harry Potter böckerna, och har läst lite precis innan man somnar...) Men men, varken amning eller trollspö funkade för Noel var väldans pigg och det var bara att masa sig upp ur sängen! Vi myste en stund på soffan, lekte i babygymmet och snackade ett tag! Vid 7.30 fick jag vaktavlösning och Noel var uppe med Andreas så jag fick sova lite till.


Lek i tidig morgontimma!

Efter lite vila, frukost och morgonbestyr så fick vi besök av Linnéa med föräldrar :) Vi började med en promenix, och hamnade på lekplatsen vid Påvelund! Linnéa fick båda gunga och åka rutchkana, och det var riktigt kul!

När vi kom hem igen så blev det lite bus inne, innan både barn och vuxna fick mat! Linnéa försöka mata Noel, vilket gick sådär men de var väldigt roliga ihop! Nu har familjen Björk-Axell åkt hem och Noel somnade på stört, det är jobbigt att ha kusinbesök :) Jag tror jag ska sticka ut och springa en sväng nu medan han sover, det är så himla fint väder så det vore skönt att komma ut lite mer. Har en grymt jobbig träningsvärk i ryggslutet/midjan efter innebandyn igår, men men, en joggingtur kanske kan mjuka upp det lite innan det är dags för innebandy imorgon igen :)
Linnéa pussar på Noel!


Linnéa försökte mata Noel till bådas förtjusning!


Mys med moster!5 kommentarer:

Maria sa...

Haha, de är bara för söta ihop de där två!! Helt underbart. Puss puss till Noel från tant Maria

Karin sa...

Tack för idag! Himla mysigt var det, Linnéa somnade direkt i bilen på vägen hem! Kram på er!

Elin svarar sa...

Maria: Ja, de är så goa ihop! Linnéa tar hand om Noel nu och ska bara pussa och klappa på honom!! Noel pussar tillbaka till tant Maria!

Karin: Tack själva :) Mysigt att ha er här, och vi kommer gärna o går i skogen hos er snart! :) Noel somnade när ni gått utanför dörren typ :)

Linda sa...

Åh, såg nu den nya "front"bilden, kul!
Vad stor Linnéa har blivit!

Hehe, tänk om det kunde vara så enkelt som att vifta med ett trollspö! Jag skulle vara först att införskaffa ett! :o)

Elin till Linda sa...

Ja, Linnéa har blivit stor nu, ingen bebis längre :)

Ja, tror jag ska skicka en uggla till Dumbledore och kolla om jag kan få ett trollspö.... :)