söndag 20 september 2009

Möhippehelg!

Nu kan jag ju skriva om vår helg, har inte vågat nämna något om den i bloggen eftersom helgens huvudperson är en läsare av denna blogg - Linda! Det var nämligen dax för Lindas möhippa i lördags, och då kunde jag ju inte ens skriva att vi skulle ner till Helsingborg!

Efter babysimmet i fredags så packade vi in oss i bilen och körde söderut. Kom fram vid 20.30 och när jag nattat Noel lite så var det middag för oss, en väldigt smaskig gryta! Efter det så satt vi uppe en stund men sen blev det sängdax så att man skulle orka med lördagen.

I lördags skulle vi då mötas upp vid Kim och Lindas parkering för att sedan kidnappa Linda, men Linda ville inte följa den planen. Hon skulle nämligen gå på promenad med sin Kim så han fick ringa och säga till att hon var på väg ut, så de som hann fick möta upp henne vid soprummet, medan vi andra samlade ihop oss på parkeringen :)

När alla var på plats så fick Linda svida om till sin vackra utstyrsel och sen blev det lite bubbel och skålande!




Därefter så drog vi iväg till Margaretaparken (?) nere i stan, där det blev en lång picknick i solen. Det var ju runt 20 grader varmt, strålande sol och blå himmel så bättre väder hade vi inte kunnat ha. Vi åt massa gott, lekte lite och Linda fick öppna presenter och presentera hur hon kände alla som var med denna dag.



När vi hade njutit av solen var det dags för andra härligheter. Då begav vi oss till Electa Spa på Kullagatan och där blev det bubbelpoolsbad på en mysig innergård. Noel blev hämtad av Andreas, farmor och farfar innan vi gick dit och det var väldigt skönt att slappna av i badet och bara ta det lugnt!



Efter dusch, smink och fixande så var det bord på bokat på restaurang Haket, där det var väldigt mysigt och god mat. Jag beställde Entrecote med nån fetaoströra, klyftpotatis och rödvinssky och det var riktigt gott! Slog till på chokladkaka till efterrätt också, och sen var man proppmätt. Efter denna måltid så var alla nog mätta och nöjda med dagen, och Linda verkade ha haft en mysig och skön dag!

När vi kom hem så satt jag, Anna-Maria och Andreas och pratade ett tag men vid midnatt vaknade Noel och jag tänkte amma honom och natta om honom, men då var han inte så sugen på att somna om så jag och han låg vakna till 2 innan han till slut hade berättat klart för mig om sin kväll.

Vaknade vid 7 imorse, och då var han pigg igen - hur orkar han? Farmor tog honom en stund så sov vi vidare lite, men strax efter 8 hörde jag honom och då lät det som att det var dags för lite mat för honom. Men nejdå, han ville inte ha mat... men han grät och gnydde och verkade ha ont och till slut så bajsade han. Stackars liten måste ha haft magknip eller nåt och han hade verkligen ont och jag såg hur jobbigt det var för honom. När han äntligen kunde slappna av igen så somnade han och fick sova ett tag och sen var han pigg och glad igen.

Anna-Maria åkte hem efter frukost och vi slappade på Tulegatan. Vid 12-tiden så tig jag bilen ner till Råå och parkerade i hamnen, sen sprang jag längs med havet bort till Rydebäck. Ditvägen gick på 19 min. 15 s och på hemvägen tryckte jag på lite och klarade mig på 17.41 :) Blev totalt 6,8 km på 36.56 och det kändes gött! Helt underbart väder att springa i med strålande sol, klarblå himmel och varmt. Folk låg och solade och njöt av det fina vädret. Hoppas att detta väder fortsätter ett tag till :)

När jag kom tillbaka så duschade jag och sen blev det middag och lite fika innan vi packade in oss i bilen och körde norrut igen. Både jag och Noel somnade i bilen och resan gick ganska fort då :) Varit hemma ett tag nu och Noel har både hunnit hoppa hoppgunga och bada, men nu är det nog sovdags för honom. Andreas ligger med honom inne på sängen och tittar upp på stjärnhimlen. Jodå, Noel har en egen stjärnhimmel eftersom jag köpt en så fin nattlampa till honom. Ser ut som en sköldpadda och i skalet är det små stjärnor så ljuset sipprar ut genom dessa och bildar stjärnor i taket! Fick även med en stjärnkarta så man ska kunna hitta riktiga stjärnbilder :) Så söt, ska lägga in kort på den och se om jag även kan få kort på himlen i taket. Men men så länge får ni njuta av lilleman i hoppgungan, för nu har han kommit på hur man ska göra. Jag har dock inte kommit på hur man ska rotera filmen så ni får antingen vrida huvudet ur led, eller vända datorskärmen :)







5 kommentarer:

Malin sa...

Låter som en jättehärlig helg! Och vilket kanonväder ni har haft!

Åh den är så söt den sköldpaddan. Vill också ha en sådan till Vilmer! Har kikat på tradera och lagt bud på en.

Kram!!

Linda sa...

Tack för en supertrevlig lördag! Hälsa Noel att han skötte sig exemplariskt i parken :-)

Kram kram!

Tash sa...

Åh, vilka läckra guldtights! ;o)
Och den där mössan kände jag igen! :o)
Härlig helg ni verkar ha haft, och tur med vädret!

PS. När det är två Lindor figurerande här, kallar jag mig Tash i fortsättningen! :o) DS.

Elin svarar sa...

Malin: Ja, vädret var helt underbart! Kändes som sommaren.... äntligen kom den :)
Sköldpaddan är jättesöt, och det blev så mysigt med de stjärnorna när vi nattade! Ska strax lägga ut bilder på den.

Linda: Tack själv! Noel hälsar tillbaka och säger att du också skötte dig finfint :)

Tash: Ja, tightsen var läckra! Finns säkert nånstans att köpa om du skulle vilja ha?! :) Mössan är så fin, lite stor än men det gör inget för nu kan den användas ändå!
Ja, det är några Linda här inne och läser. Spessartin är också en Linda men hon skriver alltid ut Spessartin :) Men man får tryckka på ert namn och se vilken blogg man hamnar på annars :)

Linda Lavin sa...

Ja de där guldtightsen funderar jag på att ha på jobbet nån dag :-) Men jag väntar nog till jul eller nåt!

Jag kan ju skriva mitt efternamn oxå. Är ju inte så krångligt :-)