fredag 18 september 2009

Välling!

Igår gick vi en lång promenad med Malin och Vilmer, det var skönt att komma ut i det fina vädret och vi gick ner genom Fiskebäck, över Tippen, genom Önnered och upp genom Tynnered. Noel somnade när vi började gå, men vaknade efter ett tag men han var nöjd med att sitta i vagnen och titta och det var bara i slutet som han började tröttna! Men då hade han suttit så länge, och började bli hungrig så det var inte så konstigt.Väl hemma fick både små och stora mat och sen lekte vi lite här hemma. Gåstolen är poppis nu, och som filmerna från igår visar så blir det en del tjut i dem :) Igår stod han framför spegeln i sin gåstol och pratade med sig själv. :) Efter middagsvilan gjorde vi oss iordning och gick till Frölunda Torg och där mötte vi upp Andreas. Han hade vart o kollat in en ny bil till oss, det är nog dags att överge Astrid till förmån för en bil med större bagageutrymme och där Noel kan sitta i fram. Han hade tittat på en Volvi v70 Bifuel, och en sån blir det nog men kanske inte den han tittade på igår. Aningen dyr tyckte jag, men vi får se.... hade den vart rosa så kanske.... ;)
Så efter bilvisning var det dags för husvisning, (har jag sagt att Andreas fått erbjudande om fast jobb ;) ) Huset var jättefint, men läget var inte alls bra. Låg precis intill vägen, och det är ganska mkt trafik där så kändes inte bra!

När det var dags för nattning av lilleman så tänkter vi testa välling. Tror att han kan stå sig lite längre på det för nu har han ammat flera gånger/natt och det vore ju skönt om både han och jag fick sova lite mer, men har man en hungrig kille så har man :) Mjölken är nog inte lika fyllig på kvällen så därför står han sig inte så länge på den, och när han vaknar för att äta så halvsover han nog och därmed äter han inte ordentligt första gången heller... men men, det är så kort tid av ens liv så det gör inte så mkt, men välling kan ju vara bra att prova iaf. :) Vi provade den dock i fel läge för han var så trött och då bkev han nog arg för att han fick flaskan istället för bröstet. Han fick i sig lite iaf, men det var inte mycket eftersom jag bara gjort iordning 0,5 dl och det var inte ens slut :) men precis som med smakisar får man ju gå försiktigt fram så vi får testa igen idag! :)

Nu ska vi nog göra oss klara för promenix. Ska hämta paket på OK, och på Lindex :) Undra om det är Noels nattlampa som kommit till OK? Hittade en kul på Tradera, så hoppas det är den.. :) På Lindex ska vi hämta hans 6 månaders paket från Liberoklubben, för det glömde vi göra igår! I eftermiddag blir det babysim igen så vi hoppas på en utvilad och glad kille då!


Inga kommentarer: