måndag 21 september 2009

Svensk hemmafru


Så här sött sover lilleman nu, och nu vill jag att alla läsare håller tummarna för att det håller sig hela natten. Eller iaf utan pratstopp som vi hade inatt igen mellan 3 och 5. :) Fick somnat om vid 5 i alla fall men vid 8 så var det dags att gå upp för då var han pigg och glad igen. Men idag har vi inlett operation "Inte sova för länge på dagen" för Noel så förhoppningsvis ska han sova lite mer på natten :)

Efter vår frukost och morgonmys så klädde vi på oss och gick ut på promenad till 421. Skulle kolla nappar till nappflaskan så att det blir rätt napp för vällingen, men de hade inte den... men men, vi fick en skön promenix och sen märkte jag att vi hade den sortens nappar hemma ändå :) Bra att kolla det innan... ;)

Hemma igen så blev det lunch och lite ombyte osv. innan vi begav oss till Öppna Förskolan. Där blev det lek och sång och Noel höll sig vaken hela tiden, ända tills vi skulle bege oss hemåt och så sov han gott en stund på promenixen hem. Kom hem vid 17-tiden och sen dess har vi lekt, fixat och donat och myst. Vid 19-tiden så blev det tvättning, ombyte till pyjamas och sen välling och han drack nästan 1 dl idag så vi har ökat på det lite :) Sen var han redo för att nattas och då fick han amma lite eftersom 1 dl välling inte är riktigt vad han klarar sig på, och efter ammandet så somnade och 19.45 så sov han gott! Så smidig nattning så undrar jag om han inte kommer vakna inatt ändå bara för det.

Andreas är på innebandy och kommer hem till en sovande son, nystädad lägenhet och mat... han måste tro att han kommit fel! Haha :) Men vi måste ju fira att han skrev på papper på en fast tjänst idag så då får han komma hem till nystädat också, eftersom han uppskattar det... har han nämnt nån gång ;)

Nu ska jag äta, eftersom det dröjer nån timme till innan Andreas kommer hem och jag orkar inte vänta så länge! Får nog kolla på Svenska Hollywoodfruar för att se om vi har någorlunda liknande vardag! :)


Här kommer bilderna på Noels nya lampa också! :)
Tyvärr gick det inte att fota stjärnorna i taket men ni får komma hem och kika på dem nån gång!

3 kommentarer:

Linda sa...

Vilken söt lampa! Haha, och vilken lyx för honom att komma till ordnat hem och sovande barn! Vänj honom inte vid det bara! ;o)

Tash sa...

Förra var från Tash! Xo)

Elin till Linda/Tash sa...

Haha, nej det är ingen risk att han vänjer sig vid detta :)