söndag 6 september 2009

Andreas semesterbetraktelser

Minns när jag körde hem från Borås den där första fredagen i juli. I 63 dagar skulle jag vara ledig, jag tror inte att det har hänt sedan jag var 13 år och hade sommarlov. Jag har haft en tendens att jobba varje sommar för att tjäna pengar. På kvällen åt vi gott nere vid Hinsholmen med våra grannar från hufuvdstaden, jodå fint ska det vara. Det var en skön kväll sånär som på några sadister som spelade grymt hög musik. Hoppas att blixten har slått ner på dessa i sommar så slipper man eländet till nästa år? :)

Nu har 62 av dessa dagar passerat och det är bara imorgon söndag kvar sedan kör vardagen igång igen. Till råga på allt blev jag krasslig igårkväll (läs fredag) med halsont, jag skulle ju sprungit kretsloppet i Borås och sedan åkt till Trollhättan för träff med whiskysällskapet, men icke då. Efter några timmar i Borås som funktionär drog vi hem och jag mådde verkligen skit. Feber och halsont, känns som en favorit i repris. Nästa whiskyträff är i Mars, det ska bli skoj, ska försöka vara frisk då. Jag vaknade för ca 1 timme sedan och var helt genomblöt, trodde dessutom att jag hade sovit i typ 6 timmar, men det visade sig att det bara var 1 timme, men jag mådde grymt bra om man jämförde med hur det var när jag la mig. Försökte sova igen men började fundera på bloggen av alla saker, sagt och gjort, tog en cola och cheezballs som Elin köpte till mig innan och började knapra lite framför Tv:n. Men ska gå och lägga mig igen efter detta inlägg.

Nio sköna veckor med sol och regn, typisk svensk sommar, PRECIS som jag vill ha det. Jag ogillar värmeböljor och det är alldeles utmärkt när det är sol och regn om varannat och max 25 grader. Noel har ju växt som bara den och det har varit helt underbart att få vara hemma med mina två älsklingar. Förhoppningsvis kan vi lösa nästa sommar på något liknande vis.

Kvällspromenaderna nere vid Landön utanför Åhus glömmer man inte, inte heller kvällarna på balkongen med whisky och öl inne hos grannarna. Turerna nere i Skåne överlag, veckan med Linnea i Skåne, världens bästa lilla Nea, hon är så söt! Rock baben är hon :) Tre bröllop har sommaren bjudit på, alla lika fina, var och en på sitt sätt. Tack för att vi fick komma och närvara.

I förra veckan ringde min chef och erbjöd mig en ny tjänst på Borås Energi, jag vet inte helt hundra alla detaljer men det blir en mycket spännande uppgift och framförallt en fast tjänst. Det är inte helt fel i dessa tider. Men det är en del att diskutera först så jag ber om att få återkomma när jag vet mer.

Man vet att det är på väg att bli höst, för måsarna har lämnat Göteborg och flyttat någon annanstans. Även om de kan vara ganska otäcka så är det enligt mig så otroligt skönt när de anländer på våren just för att då vet man att våren är kommen. Nu har de tystnat och då vet man lika säkert att hösten och vintern är på gång. Men jag välkomnar hösten och vintern, förhoppningsvis blir det lite mer snö och kyla i år.

Jag tror att iprenen slutar verka för nu börja jag frysa och ögonen börjar gå ihop, dags att gå och lägga sig igen.

God natt!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Krya på dig! Hoppas att du blir frisk snart kusin vitamin;)
Jo man känner att hösten e på väg..
Ha det bra! Kram

Karin sa...

Hoppas du mår bättre snart. Ja Noels växer så det knakar, finaste lilla killen! :) Tack för den mysiga semestern, vi hade verkligen jätteroligt med er!! :) Hoppas tjänsten i Borås funkar bra nu, grattis till den. Kram på er!