fredag 4 september 2009

Direkt från morgonsoffan!


Jag och Noel har morgonmys i soffan nu, och han ligger här och pratar och smackar. Han har kommit på nåt nytt ljud där han liksom suger in överläppen i munnen och sen smackar till och det är en höjdare! :) Sen är tummen en storfavorit också, han har ju tagit den sen han var liten men då lite till o från, men nu gnager han riktigt på den... helst båda två om det går! :) Han ploppar även in i tummen när han ammar, suger på nappen eller har en leksak i munnen! Allt på en gång är hans motto!
Tack för alla tankar och styrkekramar kring Fanny... En del har svårt att tro de känslorna som kommer kring ett husdjur men jag har nog gråtit lika mycket för Fannys död nu, som för farmors. Två "personer" som har betytt jättemycket för mig har dött i sommar, och i och med Fannsy död så tänker man även mer på farmor. Saknar dem båda väldigt mycket!
Vi var och tittade på ett hus i Lerum i onsdags. Jag gillade huset, men Andreas var inte lika förtjust men båda gillade området så vi kan ju hålla ögonen öppna där. Sen kan jag hålla med om att det kanske inte är ett hus att köpa för det var en del saker som var lite anmärkningsvärda såsom hög radonhalt i källaren, och rinnande vatten från en bergshäll ner mot huset.... men ändå, det var ju så mysigt :)
Idag blir det första gången på babysim för oss. Ska bli spännande att se hur Noel reagerar på det, men jag tror han kommer gilla det! Bada gillar han ju, men nu är det ju större bassäng än badkaret, och massa andra små bebisar! :)
Imorrn är det dags för Kretsloppet i Borås! En mil ska springas på Borås gator och vi får väl se hur det går. Kom på att jag inte skrivit nåt om Midnattsloppet, så får väl ta en kort resumé nu! Loppet var roligt, och det var bra stämning tyckte jag! Det var ganska trångt, och vissa passager var väl tajta men det funkade! De första 5 km hade jag nog ca 6 min tempo och hade inte riktigt kunnat springa snabbare heller pga. trängseln och jag hade inte lust att armbåga mig fram heller:) De sista 5 kunde jag öka tempot lite och det är jag väldigt nöjd med! Kom i mål på 57.50 och är nöjd med mitt lopp! Är ju ändå bara 5 månader efter förlossningen, och jag har bara tränat drygt 2,5 månad då loppet gick! Får se hur morgondagens lopp blir, är ju på dagtid så lite annan uppladdning... men jag har ju inte direkt sprungit sen midnattsloppet eftersom jag blev sjuk! Men har kommit ut 2 rundor denna vecka för att få igång benen lite i alla fall :)

2 kommentarer:

Sandra sa...

Hoppas att det känns lite bättre, men jag förstår att det är jobbigt...tänker på dig.
Huset var fint, gillade badrummet med rosa detaljer;) verkar vara stort och bra planlösning.
Noel bara växer och växer...va stor han har blivit och hur söt som helst!:)...tiden går snabbt. Vi kan väl försöka att ses någon dag/helg:)det hade varit kul! Ni får ha det så bra och trevlig helg.
Kram

Spessartin sa...

Roligt med ett lopp! Jag hade ju lite tankar att springa det, men i det skick min kropp är i nu så är det inte så bra för mig. Idag nöjer jag mig med stillsam yoga.

Att sörja ett husdjur är väldigt tungt och jobbigt. Jag sörjde min katt, inte aktivt, men jag drömde om honom till och med tio år efter att han dött! Det är hemskt. Djur sätter djupa spår i en och man måste verkligen få sörja dem. Jag sörjer fortfarande min gamla goa fina katt, trots att vi har en alldeles underbar en nu också. Men som sagt, djur är speciella och jag är övertygad om att även om de inte är tankeläsare så ser de igenom en bättre än någon annnan...