måndag 7 september 2009

Rapport från helgen

Här har vi Noels sköna stil i gåstolen nu imorse... han backar bakåt och blir lite arg för att han inte kommer fram dit där han ska, men sen är han ändå ganska nöjd med att han kan röra sig runt litegrann :)Andreas första dag på jobbet idag, efter 9 veckors ledighet! Hoppas att det går bra älsklingen, och att du orkar med det. Han var feberfri imorse, men halsontet var kvar men han valde att åka ändå. Inte så roligt att börja igen med det, men inte så roligt att sjukanmäla sig efter 9 veckors ledigt heller! Hoppas att han får lite besked om den nya tjänsten idag, och vad den innebär! :)I lördags var det så Kretsloppet, och det var ett fint lopp! Lite småmissar här och där, men det var ju första gången loppet ordnades så det blir säkert bättre tills nästa gång. Vi vann tyvärr inte bilen och det var ju den största missen :) Andreas sprang inte eftersom han var dålig, men jag stod på startlinjen. Startade ihop med Lotta, men efter ca 1,5 km kände jag att tempot var lite för högt så jag tog det lite lugnare men jag hade henne en bit framför mig i 3 km! Tror att det högre tempot fick igång illamåendet för jag mådde illa de 5 första km ungefär, men sen släppte det! Då fick jag däremot ont i höften, så fick lägga in lite promenixbitar emellanåt, men sprang största delen. Tror att det var kroppens sätt att säga att jag måste investera i nya skor och inlägg, så får nog boka tid för det snart! Kändes ungefär som när jag fick löparknä, och den muskeln går ju höft - knä så kan göra ont i knät eller höften! Men men, kom i mål på 57.02 officiell tid och 56.42 min tid :) Stort tack till Amy också, som följde med och passade Noel i Borås! Mamma skulle följt med, men hon blev sjuk och har legat i feber ett par dagar så det gick inte.Igår var jag och Noel ute och gick med Camilla och Isabella. Blev en lång runda i det fina vädret och det var mysigt! Hur ska vi klara oss när de åker till Mallis på fredag, och är borta 2 veckor? Vi får nog åka med ;)Idag är det tvättning på schemat på förmiddagen! Camilla har tvättid först o jag sen, så vi hjälps åt! Kanoners! Är bra att tvätta lakan och sånt där nere så man slipper hänga dem här uppe överallt! Sen ska vi iväg till Öppna förskolan i eftermiddag och efter det ska jag träffa Lina en stund! Ska bli kul, har inte setts på länge! Sen drar innebandyn igång idag, men vet inte om jag kan vara med. Andreas ska inte spela efterson han är krasslig, och jag hade ju planerat det så att han skulle hämta oss i stan efter fikan så skulle vi åka o spela och testa att ha med Noel. Men nu ska han ju inte spela så jag vet inte om jag hinner hem från stan o hämta mina saker... och då får Andreas vara hemma med Noel och jag tror inte det finns mjölk hemma så det räcker till lilleman... Man kan göra det man vill när man får barn, men det krävs lite mer planering... och den måste ju hålla hela vägen också :)

4 kommentarer:

Linda sa...

Åh, Mallis! Lite sol och värme nu skulle inte vara fel! Inte bara ni som också vill följa med! :o)

Hoppas du kan komma loss och spela, det var ju ett tag sedan nu! :o)

Spessartin sa...

Vilken bra tid! Du har verkligen kommit igång bra med löpningen igen!

Klart avis på Kretsloppet, men jag satsar på Sylvesterloppet på nyår istället! =)

Spessartin sa...

Tack för välkomnandet hem!

Ja, nog var det en helt otrolig upplevelse att få komma dit, det är ju inte så att man åker dit och turistar direkt. Det är ett så himla udda land, så otroligt annorlunda från vad man ens kan föreställa sig. Riktigt häftigt.

Elin svarar sa...

Linda: Ja, 2 veckor där hade inte suttit fel... :) Tyvärr blev det ju inget idag, men på lördag får vi köra dubbelt så hårt då :)

Spessartin: Tack! Ja, det känns bra att vara igång och tror jag ska testa Sylvesterloppet jag också. Har aldrig passat in tidigare, men kanske ska få det att passa in i år :)

Ja Grönland kanske inte är semestermålet direkt, men helt klart coolt att ha varit där :)