tisdag 19 maj 2009

Gissa besöket :)

Idag har vi haft besök.... nu ska ni få klura ut vilka som var här genom att titta på dessa bilder:


Leksaker på golvet.... men vad är det som ligger vid Superhjältens arm?

... En bit smörgåsrån! Vem kan ha varit här idag?


Ja, precis - Mosters busunge har varit här och härjat!

Sötnosen!

Linnéa hade även med sig sin mamma, kompisen Cornelia och hennes mamma Therese. När de kom så sov Noel och Linnéa satte igång direkt med att kolla in hans ny hörna med saker och självklart skulle allt ut ur hyllorna! Cornelia tog det lite lugnare och installerade sig i babysittern.
Wow, va mycket saker att plocka ut!

Söta Cornelia

Vi fikade lite här, och alla barnen fick mat i omgångar! Sen försökte vi oss ut på en promenad. Noel lånade ut sin vagn till Cornelia och han fick åka i selen, och Linnéa hade sin sulky! Precis när vi kom utanför dörren kände vi första regndroppen men vi gick ändå. Gick bort till affären och handlade och sen snabbt hem för då tilltog regnet en aning. Hemma igen så blev det lunch för oss mammor, och det såg lite roligt ut när vi satt där i soffan med våra små utplacerade i olika "stolar". Linnéa fick låna Isabellas barnstol, Cornelia satt i babysittern och Noel satt i sin fåtölj :)


Mammor och barn vid bordet
Nonisen!

Efter lunchen var det dags för alla tjejer att dra hemåt. De små började bli trötta och vi insåg att det inte skulle bli nån sömn för dem här! Men innan det blev det lite kusinmys i soffan :)
Linnéa försöker hjälpa Noel med nappen - eller försöker hon ta den?
"Hmmm, undra om han låter om jag petar på honom?!"

4 kommentarer:

Spessartin sa...

Roligt at du gillae mina blom-bilder, jag blev väldigt nöjd med dem själv och det där Picasa-programmet är helt underbart!

När det gäller fruktträd så vet jag inte riktigt, men jag kan nog rekommendera att INTE ta Plantagen eller Blomsterlandet, utan hellre någon handelsträdgård/plantskola som är lite mer fristående. Vi har ju inte börjat titta på fruktträd ännu, men tänker definitivt börja göra det. Jag vet att Åkraberg (som är en väldigt bra handelsträdgård) har en hel del fruktträd. Nackdelen för er är ju att det ligger i Värö Backa och det är ju lite långt att åka för er... men de har bra och fina plantor där tycker jag. Men som sagt, välj en handelsträdgård som är lite "friare" än Plantagen och Blomsterlandet...

Det var inte så mycket till hjälp direkt, hoppas ni hittar nåt bra! VAd är det ni är på jakt efter?

Therese sa...

Tack så mycket för igår Elin å Noel!! Det va jätte kul att få träffa er, vi hade super trevligt! Hoppas det blir fler gånger!
Skulle va kul att få gå den uteblivna promenaden till havet!

Kram på er!

Maria sa...

Åh sicka goa kusiner! Så söta de är tillsammans!!
Kram kram!

Moster! sa...

Tack så mycket för igår GoeNoel och Elin! :) Vi hade jättemysigt! Haha kul bilder, och så fina med kusinerna på! Våra fina underbara barn! Kram på er! Ps. Snodde några bilder till min blogg , hoppas det är ok!