lördag 23 maj 2009

Dam-da-da-dam, dam-da-da-dam! (nr.2)Idag är det bröllopsdax! Vi ska iväg till Bovallstrand till Jonas och Anna-Marias bröllop! Ska bli riktigt roligt och vi ser fram emot detta! :) Kläder för hela familjen är fixade och nerpackade, och sen har väl Noel typ en miljard mer saker med sig, så man kan tro att vi ska vara borta en vecka istället för en natt :) Men det blir i alla fall en natt på hotell, och vi hoppas att Noel gillar det och sover riktigt gott fram till ca 9... haha, önskedröm! De senaste mornarna har han vaknat kl 5 och varit pigg! Så i torsdags var jag uppe med honom och sjöng för honom i soffan, sen somnade vi om där. Och igår var det Andreas tur att ta en tidig morgon :) Så man måste inte ha jetlag för att komma upp tidigt Linda, det räcker med en knodd ;) Imorse sov vi dock till 7, så det är ju helt okej!

Igår fyllde lillebror år, och vi var där och gratulerade lite i torsdags! Då fick han även hålla lite i Noel och öva sig inför dopet - han ska nämligen vara gudfar! :)

Nej, nu har jag ätit frukost och det är dax att se om lilleman vill ha lite mat, och sen göra oss klara att åka! Behöver ju lite tid där innan bröllopet för att komma i ordning - allt tar lite mer tid nu för tiden ;)
Ska försöka blogga lite med bilder från bröllopet imorrn när vi kommer hem, men får se om jag orkar och hur det går. Vi ska ner till Helsingborg på måndag, men vet inte om vi åker ner imorrn eller måndag morgon. Det beror på hur bröllop och nattsömnen avlöper idag. Är brunch i A-Ms föräldrars sommarhus imorgon också om det är fint väder, så det hoppas vi att det är :)
Ha en fortsatt skön helg!!

3 kommentarer:

Linda sa...

Heh, tror jag föredrar jetlag ändå! :o)
Trevlig helg!

Karin sa...

Hoppas ni haft roligt i helgen nu! Fin bild på morbror och Noel :) Kramar!

Elin svarar sa...

Linda: Jetlag kan man ju iof styra lite när det passar :)

Karin: Ja, det var en rolig helg... bilder kommer snart! :)