måndag 18 maj 2009

Babyträff, bad och bvc!

Igår var det babyträff för mig och Noel! Är ju ett gäng som har träffats i en tråd på Familjeliv, och vi har ju även setts under graviditeten och igår träffades vi tillsammans med alla bebisar! Vi var hemma hos Kiqi, och det var trångt men mysigt! 14 mammor med sina små bebisar samlade i vardagsrummet och det var ganska häftigt! :)


Fullt av mammor och bebisar!

Noel sov sig igenom en stor del av träffen...


... men lekte lite med kompisarna också! :)

När vi kom hem därifrån var både jag och Noel ganska trötta och då passade det bra med lite pappa-son tid! :) Noel fick bada badkar med pappa för första gånge, och han älskade det! Först satt han och myste och njöt av vattnet och sen fick han plaska lite, vilket var skoj! :) Efter badet blev det mys i soffan, och hela familjen somnade gott strax efter 21 :)

Kul att bada med pappa!

Vatten är kul! Precis som mamma en "axsäl"!


Nybadad!

Klar för mys i soffan!
Idag startade vi dagen med en långpromenad med Camilla & Isabella. Goda vanor är till för att hållas :) Vi gick ut till 421 och kollade på skor och kläder :) Hittade et par skor till bröllopet på lördag som jag tror det blir. Köpte dem och får gå lite i dem hemma för att testa mer, men har ett annat par "utifall att" :)

När vi kom hem därifrån så var det bara för mig och Noel att äta, och sen fick vi bege oss igen för det var nämligen dags för bvc idag igen! Blivit många besök där bara för att den där lilla naveln inte vill släppa riktigt, och det hade den inte gjort helt nu heller! Nu penslade vi den med lapsis för, förhoppningsvis, sista gången så hoppas den släpper nu. Nästa tisdag ska vi dit igen på läkarbesök för då är det dags för läkarbesök, men vi tog vikten idag också och lilleman hade ökat 300 g sen förra veckan och landade nu på 5785 g. En stor liten kille! :)

Nu myser Noel och Andreas i soffan, och det verkar som om lilleman är på väg att sova! Han har ätit en stor flaska mjölk och verkar rätt nöjd nu! Han har inte blivit helt mätt av amningen på kvällarna nu ett tag så jag har fått pumpa ur lite mjölk under dagen som vi kan ge honom i flaska på kvällen så att han får ett ordenligt mål mat, och så kan mjölken rinna till lite tills det är dags att äta igen! Det är ganska bra, för på så sätt kan Andreas få mata honom lite också, och mysa lite mer med sonen :)Vi pratar och myser lite i soffan!

Nyfiken liten Noel
Inga kommentarer: