onsdag 13 maj 2009

Brudklänningsjakt och ommöblering!

I måndags kväll kom Maria hit. Var jättemysigt att ha henne här lite, och vi hade lite kvällsfika här och stat och pratade ett tag innan det var dags att sova! Var ju tvungna att vara utvilade till tisdagen då vi hade ett stort uppdrag - leta brudklänning till Maria! :)

Kändes smått overkligt att se henne i dessa vackra klänningar för det blev så på riktigt då. De ska faktiskt gita sig! :) Var inne i en liten affär först, men den va inget att ha så vi knatade vidare upp till Ramonas på Kungsgatan! Vilken affär, vilka kläningar och vilken service - rekommenderas :) Maria hittade 2 klänningar som satt som gjutna, så sen kom det svåra valet! :) Tyvärr fick man inte fota där inne, så har inga bilder alls. (Had ju inte lagt ut bilder på klänningen för Richard ska ju inte få se den, men kunde lagt ut från affären). :)

Damen i affären rekommenderade oss att ta lunch, fundera och sen komma tillbaka och det gjorde susen! Vi åt lunch, hann gå till 2 affärer till för att titta och förkasta klänningarna vi fann där och sen var vi tillbaka på Ramonas och Maria köpte sin klänning, och det var helt rätt val! Hon kommer bli så underbart vacker!

Lilleman var också med och shoppade hela dagen, och han skötte sig exemplariskt! :) Trodde han skulle sova i vagnen, men det trodde inte han :) När vi kom till Ramonas var han klarvaken och hungrig, så jag fick sitta där bland alla vacka känningar och amma, och samtidigt beundra dem som provade klänningar! :) Efter att han ätit så var han nöjd, och vaken! Han pratade och tittade och charmade alla - jag tror han gillar shopping :) Han somnade när vi gick därifrån och sov sig igenom vår lunch och vaknade när vi var på väg till andra affären, så där inne fick vi också ammat lite! Han väljer sina miljöer med omsorg! :)Sen sov han gott medan Maria köpte klänningen och vaknade på bussen på vägen hem, men då låg han och tittade och verkade ganska nöjd!

När vi kom hem så blev det mat för både barn och vuxna, och sen satte vi igång i lägenheten. Har möblerat om och plockat bort bokhyllor för att få lite mer plats. Även dataskåpet och datorn ska bort, och en bärbar dator ska köpas in. På så sätt får Noel en egen hörna i vardagsrummet, och det blir jättebra! Är nästan helt klart, men en del lådor ska ner till källaren, datorskåpet och datorn ska ju bort då, och en del sladdar ska fixas! Men det blir väldigt fint, och Noels del blir mysig. Där kan vi ha en filt med babygymmet, babysittern och en hylla med gosedjur osv. :) Får lägga upp kort sen när allt är klart!

Nu ska jag plocka lite här, och sen ska vi nog försöka komma ut en runda! I eftermiddag kommer mormor och morfar hit och de ska fira Andreas födelsedag. Aningen tidigt, men så får det bli :)

4 kommentarer:

Moster Karin sa...

Å vad roligt att shoppa brudklänning, hoppas verkligen att vi får se bilder sedan efter den stora dagen! Lilleman han är duktig han, klart han tycker om att shoppa, han har ju lärt sig av den bästa (sin mamma). ;) Hoppas ni hade mysigt på kalaset! Kramar på er!

Spessartin sa...

Vad skoj att möblera och förändra, det är ju alltid lika roligt, för man tycker ju alltid att det blir förbättringar, och förbättringar är bra =) Jag har lite sånt på gång hemma också, jag skall förbättra sopskkåpet, skåpet under diskbänken alltså. Jag tror det kommer bli superfint när det är färdigt... =)

Elin sa...

Karin: Ja, det var skoj! Jag hittade en o annan som jag kan tänka mig :) Ja, det är en shoppingbebis helt klart :)

Spessartin: Ja, det är kul med förändring och bara vi får väck datorskåpet nu, och alla lådor ner i källaren så kommer det bli massa mer plats och mycket bättre för oss :) Kul! :)

Spessartin sa...

Ja, de där älgarna var häftiga även om jag blev hemskt rädd först, men sen ser man ju charmen i det hela =)