måndag 11 maj 2009

Helgen i kort(het) :)
Så här gott sover han nu!

Lördag

Då kom farmor och farfar på besök och det blev besök i Haga med dem. Haga är mysigt, och vi gick och kikade lite och fikade på ett café med världens största kanelbullar - typ lika stora som en mattallrik! :) Vi kikade in på Villervalla som har världens sötaste barnkläder och då blev det 2 bodys till Noel :) Efter vår tur i Haga så åkte vi till Botaniska och gick en sväng för att titta på alla vackra blommor!Efter vår blomstervandring så hämtade vi Sushi och åkte hem! Andreas ändrade uppfattning om sushi, så det blir det nog fler gånger! Lena gillade det, men inte Flemmning men nu har de i alla fall fått testa :) Efter maten så fikade vi lite innan Lena och Flemmning skulle bege sig hemåt. Och sen var det dags för handbollen! Blev en spännande match, och var riktigt kul att se när AHK tog hem guldet! :)


Söndag

Tanken var att vi skulle in till Liseberg och gå på trädgårdsmässan, men när vi kom in dit så ångrade vi oss! Var fasligt mycket folk, och vi ville inte ge oss in i den folkmassan med barnvagnen och sen tränga oss fram så vi körde förbi. Sen hade vi en stund med förvirring - vad skulle vi nu hitta på? Försökte bjuda in oss på grillning hos Karin och Jens, men Linnéa var hostig och snörvlig så vi avstod :) Till slut tog vi en tur till Ikea, Net on Net och Coop för diverse shopping :) På Ikea köpte vi kartonger för att kunna packa ner alla böcker för vi ska plocka ner bokhyllorna för ett tag, så att vi får lite mer plats här. Vi ska även sälja daton och dataskåpet och köpa en bärbar dator! Då kommer vi kunna göra ordning en Noel-hörna :)


Väl hemma därifrån blev det tacos och då satt Noel med oss i sin fåtölj som han fått från mormor och morfar! :) Efter det så började Andreas plcoka ordning här, och jag skulle hjälpa honom när lillkillen somnat, men det gjorde han inte! Inte förrän jag till slut la mig med honom och ammade honom i sängen.Sitter med och äter tacos!
5 kommentarer:

Spessartin sa...

Jag var lite sugen på att gå på trädgårdsmässan, men det kändes som om vi hade lite annat att göra här hemma i helgen. Som vanligt... jaja, jag brukar ju hänga i diverse handelsträdgårdar ändå, så jag brukar få mitt lystmäte i alla fall =)

Hanna o Elliot sa...

WE LOVE Villervalla! ;D

Elin svarar sa...

Spessartin: Ja, ni har ju så mkt idéer så ni kan starta en mässa för att inspirera andra :)

Hanna och Elliot: Ja jag har sett att Elliot har den fina gröna jackan med stjärnor! Den är så himla fin! :)

Malin sa...

Mysgubben va söt han var där i fotöljen :) Var har ni köpt hans pyjamas?
Vilken fullspäckad helg ni har haft. Kul!
Älskar också Villervalla. Ska nog ta mig dit nån dag. Längtar änna efter att traska i Haga. Ett av dom mysigaste områdena i stan
Kram

Elin till Malin sa...

Malin: Ja, han gillar sin fotölj! Då kan han sitta i den i soffan när vi sitter där, så är han med! :) Pyjamasen är en present, men står My Wear i den så tror den är från Maxi.. :) Ja, Haga är mysigt, och Villervalla skulle man kunna spendera mycket pengar i! :)