lördag 11 april 2009

Skånetur

Igår var det dags för Noels första tur ner till farmor och farfar i Helsingborg. Han laddade här hemma med att sitta i babysittern och kolla på Saltkråkan medan vi packade ihop oss.


Saltkråkan är roligt!


Lite, men bara lite, senare än vi tänkt oss kom vi iväg och bilresan gick bra. Noel sov mest, och vi stannade en gång på vägen så att han skulle få sträcka ut ryggen lite eftersom de inte ska sitta för länge i bilbarnsstolen. Väl nere i Skåneland så fick han mat och ny blöja och sen var han nöjd igen, och vi kunde äta lite lunch. Då fick vi även påskägg från farmor och farfar och man kan undra vilken som fick vilket ägg?! ;)Vilket ägg är Noels? ;)


En ledtråd är att det innehöll en fräck träningsoverall och en pyjamas! :)


Sen fick Noel besök! Hela familjen Johansson kom och hälsade på och vi fikade i solen på altanen. Noel sov sig igenom detta, men han visade sig lite vaken en stund i alla fall! Han fick fina kläder i present, så i sommar kommer han vara en häftig liten kille! :)


Underbart väder!


Fräcka kläder! Tack! :)Sen avlöstes besöket med nästa, för då kom Kim och Linda för att hälsa på oss.... eller Noel :) Av dem fick han en mer tvivelaktig present, men han tackar ändå ;)Hmm..... ;)Sen tog vi en liten promenix med Noel för att handla lite, och när vi kom hem igen började Andreas ett litet bygge! Vad kan det bli?

Plockepinn?

Klätterställning till Noel?

Nej.. ett växthus! :)

Därefter blev det smaskigt grillat till middag, och sen började vi packa oss iväg hemåt.

Tack farmor och farfar!

På hemvägen sov lillprinsen och vi stannade på samma ställe som på nervägen så att han fick sträcka ut och amma lite! Vi var hemma ca 23, och då åt han massor men sedan sov han inte! Han fick sånt magknip så han låg och gnällde, gnydde och skrek till då och då. Efter ett tag gick jag upp med honom, och gick runt lite och då lugnade det sig en stund. Jag och Noel satte oss i soffan och halvsov lite, och då kom även Andy upp så där satt vi vid 1 inatt. Noel somnade till efter ett tag så vi gick in och la oss, men vid 2.30 vaknade han igen! Så efter det halvsov vi lite till och från, så lillgubben har haft en jobbig natt. Men på morgonen sov han så då sov han och jag till 9 i alla fall. Det jobbigaste är ju inte att man inte får sova utan att man inte kan ta bort det onda när han skriker!Jag tog fram babybjörnen nu så han hänger på mig i den nu så ska vi se om det kan hjälpa lite. Han verkar lugnare nu, men inte helt ok i magen än.

GLAD PÅSK!

Ps. Glöm inte att kolla GP och HD idag ;)

5 kommentarer:

Sandra sa...

Hej! Det var kul att äntligen få träffa lille Noel=) Han e så liten och så söt! Va kul att ni tyckte om kläderna. Såg honom i HD idag, fin bild. Ni får ha en bra påskafton och hälsa alla i Alingsås.
Vi hörs o ses snart. Kram
GLAD PÅSK!!!!

Lina Tolf sa...

Stackars lilla gubben som har ont i magen. Det är ju inte kul. Vill gärna träffa er snart. Glad påsk. kram Lina
ps. han va jättesnygg i gp. ds

Malin sa...

Hejhej!
Sikken berest son ni har :)
Jag såg Noels annons i GP imorse när jag åt frukost. Mycket snygg kille! :)
Kram Malin

Karin sa...

Vad mysigt det var att träffa er idag! Vad fina presenter Noel fick i Skåne. Stackars liten som har magknip, testa minifom, det fungerar jättebra om han har problem med gaser och så. Hoppas vi kan ses snart igen! Massa kramar till er!!

Elin svarar sa...

Sandra: Ja, det var roligt att ses igen! Noel tyckte också det var skoj! :) Kläderna var jättefina, så han kommer bli snyggast i sandlådan ;) Vi hörs och ses snart!

Lina: Tack! :) Ja, jobbigt när de har ont i magen för det är ju nåt jag har ätit då! Men inatt har det varit bra igen! :) Vore jätteroligt att träffas snart! Kolla på dag som du kan för vi har inte så mkt planerat! :)

Malin: Jam han har farit runt en hel del nu lillkillen! :) Visst var det en snygging i GP ;)

Karin: Mysigt att träffa er också1 Lillfian är ju så rolig! :) Vi ska köpa Minifom idag, men inatt har det varit lugnt i alla fall. Men skönt att ha hemma sen i alla fall! :)