torsdag 9 april 2009

Mysdag!


Idag har vi haft en riktigt mysig dag! Startade dagen med lugn morgon hemma. När vi kommit igång lite så gav vi oss iväg till Slottsskogen. Gick en runda där, och kikade på sälar och ödlor! :) Noel sov sig igenom hela promenaden, men han gillade nog Slottsskogen ändå. Det verkar i alla fall så på kortet! :)När vi gått ett tag så började magen kurra, så vi promenixade neråt Linné och tog oss en lunch på Subway! Solen sken och vi satt utomhus. Även här sov sig Noel igenom hela händelsen!

Efter Slottsskogen så körde vi mot Mölndal och kollade in på Eden Baby. Är sugen på en bärsjal, och på torsdagar får man prova dem i affären och testa att knyta dem osv. Den vi tittat på via nätet var tydligen bäst fram till ca 3 månaders ålder, och det känns som ganska kort tid. Den hon visade var tunnare i tyget och lämpade sig i alla fall till 8 månader, men hon hade även sin 1,5 åring i den kortare stunder. Den var dock aningen dyrare och vi hade inte pengar med den till så blev ingen idag. Men på hemvägen så bestämde vi att vi använder vår Babybjörn ett tag och så får vi se sen hur vi gör. Han är lite liten för Babybjörnen än, men snart så blir den bra! När han sedan väger mer och det blir tungt att bära i den så kan man satsa på en bra bärsjal, eller en mer ergonomisk bärsele. (Om Noel gillar att sitta i den då). :)
När vi kom hem så blev det mat för Noel, lite fika för oss och sen badade Noel. Vi har en insats till badbaljan så att man ska slippa hålla i den lille hala bebisen men Noel är lite liten för den. Han satt inte så bra i den och halkade runt, så vi får hålla honom ett tag än.


Efter badet blev det mys i soffan och filmkväll för hela familjen. Noel avnjöt smaskig mjölk medan vi fick nöja oss med pizza idag! ;)


Nu är det sovdax för imorgon ska vi åka långt. Ända ner till farmor och farfar i Helsingborg ska vi! :)

2 kommentarer:

Spessartin sa...

Ja, lillebror skrämde upp mig rejält där. Inte roligt alls, men jag är ändå glad att det inte hände något värre. Lite ont och mörbultad kan man ju vara, det går ju över. Det viktiga är nu att han ger sig ut i bilen igen, får inte gå för många dagar tror jag, jag måste säga det till honom och att han skall åka exakt den vägen där det hände, annars kan det nog bli ganska jobbigt psykiskt tror jag.

Ja, att ha hus och trädgård är så underbart, vi är så glada för detta! Vi skall ta en morgonkopp med kaffe och te sedan ut och grejja, det blir så härligt väder idag så idag står röjsågning av vårt nyvunna skogsparti på tapeten samt tvätt av taket på nya delen på huset!

Karin sa...

Gullunge som har hittat tummen! ;) Mysigt med bad och promenad i slottsskogen, jag tror också Noel tyckte om det! Ha det så bra hos farmor & farfar, vi ses imorgon. Kör försiktigt!! Kramar på er!