tisdag 14 april 2009

Påsk med magknip!

Ja, natten mot påskafton blev inte så mycket sömn men på dagen under påskafton hade Noel det bra och det fanns många famnar som kunde bära runt på honom. :) Inte så mycket skrik då heller, och det blev en skön påskafton med massa god mat! Påskägg fick vi också - både barn och barnbarn! :) Noel fick en söt tröja, en keps och strumpor!

Påskfin!Alla samlade!
Noel hos morfar!
Påskfina Linnéa var sugen på påskmust!

Smarrig Budapestrulle! :)
Efter Alingsåsturen så slappade vi lite i soffan, men hela familjen var ganska trött så somnade någon gång vid 21.30 och då fick vi sova hela natten, med undantag för amningar! Så på påskdagen var vi lite piggare och under eftermiddagen åkte vi ut för att se hur husbygget gick för A-M och Jonas och det var väldigt mycket som hade hänt där. Nu stod det ett hus på plats, och man kunde föreställa sig hur det skulle bli :) Blev fika där ute, och sen en promenix och sen avslutade vi besöket med korvgrillning.
Under kvällen i söndags så startade Noels magknip igen och han hade så ont och skrek. Stackars lillkillen. Vi köpte Minifom i söndags i alla fall som han får innan amningen, så hoppas det ska hjälpa men det tar ett par dygn innan det ger resultat. Efter 2 timmar ungefär så släppte det, och då gick vi och la oss. Men sen nån gång under natten satte det igång igen så jag och Noel var uppe ett tag även då. Somnade ihop på soffan sen och fick sova lite i alla fall. På morgonen vid 8 tog världens bästa Andreas med Noel ut i vagnen på en promenad, och då kunde jag sova 2 timmar till!
Efter det blev det full fart för då skulle Maria och Richard komma på besök! :) Vi åt lite lunch ihop och hade en mysig eftermiddag! Noel fick supersöta byxor, en body och en pyjamas av dem, och en jättego Nalle från Marias mamma och hennes sambo! Tack! :) Vi fick även varsin Mamma- och Pappamugg och hembakat bröd :) Smaskens!

Mamma- och pappafika! :)


Noel myser!

Såååå söta byxor!
När de hade åkt så tog jag ut Noel med vagnen, och det var ritkigt skönt att komma ut ett tag! Andy var iväg på fotboll och fick avnjuta HIF - GAIS :) Vi sammanstrålade hemma för middag och mys sedan. Noels magknip kom igång på kvällen igen, och blev väl ungefär samma mönster som dagen innan. Ca 2 timmar med skrik och gnyende, och sen somnade han. Då la vi oss också, men så satte det igång inatt igen vid 1.30. Jag tog upp honom ett tag och till slut somnade han på mitt bröst på soffan, och sov där till 6. Sen gick vi in i sängen och sov till 9 igen. Andreas och Noel är ute på samma promenix idag, och jag har passat på att duscha, äta frukost och vila mig lite! Får göra lite sådana saker när man är själv hemma och ladda batterierna lite.
På torsdag ska vi till BVC så ska prata lite med henne då om hur vi ska göra, för det är jobbigt att se honom ha så ont! Klart det blir jobbigt att inte få sova, men det är värre att inte kunna trösta honom! Ska försöka skriva ner lite nu hur han sover, äter och skriker så att vi kan se om det är något mönster i det.
Nu ska jag slappa lite till innan mina killar kommer in. Sen ska vi bege oss till Frölunda Torg, så att jag kan köpa lite kläder som jag kan amma i :) Har lite brist på det, så ska se vad jag kan hitta där. Medan jag är inne och handlar så ska Andreas och Noel promenixa runt utanför där borta, och sen tar jag en promenix med Noel hem medan Andy åker och köper löparskor! :) Finfina planer!
Avslutar med en bild från imorse! När vi bytte blöja så både kissade och bajsade Noel på skötbordet och då är det bra att kunna tvätta av snabbt - tur att han fortfarande är så liten ;)5 kommentarer:

Karin sa...

Å goe Noel! Vilka fina bilder, haha så söt när han duschar i handfatet! :) Hoppas minifomen hjälper! Kramar!

Anonym sa...

När morfar håller Noel ser man likheterna! =)
Kram
Camilla

Linda sa...

Ajaj för magont!

Malin sa...

Usch har han sånt magknip stackarn! Kan tänka mig att det är jobbigt att behöva se honom ha så ont :( Mina syrror har användt Semper magdroppar på sina barn när dom var små. Dom tycker att dom funkade bättre än Minifom men det är väl olika från barn till barn. Hoppas iaf att det går över för honom :(
Kram

Elin svarar sa...

Karin: Ja, handfatet är bra när det blir lite mkt att tvätta! Funkar ett tag till :)

Camilla: Hälsade morfar detta igår, och han tycker inte att Noel ser ut som en gubbe ;)

Linda: Ja, det är inte roligt alls...

Malin: Ja, jag hörde om Semper magdroppar också, så ska kolla det med bvc idag! Inatt har det varit lugnare så vet inte om det beror på min mjölkfria kost, Minifom eller om det bara var nåt tillfälligt... de små magarna ska ju komma igång lite och han är ju inte så gammal än!