tisdag 28 april 2009

På promenad genom stan...

Idag har vi startat dagen med en utflykt! Jag och Camilla och småttingarna tog bussen in till stan för att hämta en borr på pappas jobb. Camilla och Denis skulle låna den men jag hade glömt att ta med borren från Alingsås i helgen, så vi löste det så här! Vi hämtade borren, och sen startade vår långa väg hemåt :)


Vi gick genom stan bort mot Järntorget för att köpa med sushi hem, men det var inte öppet när vi kom dit så vi fick fortsätta utan lunch. Sedan styrde vi vagnarna upp längs Linnégatan till Slottsskogen och så genom där. På vägen dit pratade vi om mamma-barn gympa som Camilla hade hört om och vi tänkte att vi skulle kolla upp detta och det första vi ser när vi kommer till Slottsskogen är just en sådan grupp! :) Vi hakade inte på idag, men det är ju värt ett besök någon gång!
Säldammsbacken är tuff under Göteborgsvarvet, men den är tuff med barnvagn också :)


Lustig syn, men snart står vi väl också där!?

Efter Slottsskogen tog vi oss genom Högsbohöjd och Ruddalen innan vi till slut kom hem. Värsta biten på hela promenaden var nog när vi skulle bära barnvagnarna upp för trapporna här hemma! :) En hiss hade inte varit helt fel! :)
Väl hemma blev det mat för oss och mys i soffan, och Noel somnade ganska gott på mig sen! Efter ett tag så la jag honom i soffan, men jag hade nog kunnat sitta och titta på den lilla sömntutan hur länge som helst för han är ju så himla fin!

Sover gott hos mamma!

Och sen lika gott i vaggan!


"När mamma inte snabbar sig med maten så äter jag på kudden!"

När han sov hade jag tänkt duscha, men jag "skulle bara" först, och då hann Noel vakna så det blev inget med det. Så efter sovstunden så lekte vi lite i babygymmet och sen satt han i babysittern så jag fick duscha! Skönt när det funkar :)


Roliga figurer!

Väntar på att mamma ska bli klar i duschen!

Nu har Noel myst lite med sin pappa, och de har även hunnit med ett blöjbyte vilket resulterade i att Noel fick bada! Så nu är pyjamasen på, och snart är det nog dags för kvällsmat no.1 för lillkillen!

Pappa-son-mys

Kvällsmys som jag nu ska ansluta mig till!
God natt!


2 kommentarer:

Hanna o Elliot sa...

Jättehärliga bilder! :D
han är så söt!

Andreas sa...

Vem, jag? :)