måndag 27 april 2009

Hurra, hurra!

Idag är det födelsedag - Noel fyller 1 månad! :) Vår store, lille kille ligger och sover nu så jag passar på att skriva lite. Får se om jag hinner klart ;)

Helgen spenderade jag och Noel i Alingsås. Andreas skulle på svensexa i lördags, så vi körde honom in till stan vid 8.30 och sen styrde vi Astrid mot Alinge Texas! Kom dit strax innan Karin och Linnéa kom och då blev det lite fika. :) Linnéa och Noel lekte lite ihop också, och jag och Karin gick igenom sakerna från farmors hus för att se om det var något vi ville ha, och jag valde ut några saker som jag kände att jag ville spara.


Kusinerna leker

En liten fot, och en ännu mindre fot


Efter det så åkte jag och Karin till Svea Li, för att kolla om de hade bärselar. Och det hade dem med 50% rabatt på, så jag slog till och köpte en Beco Butterfly! En mer ergonomisk sele, och det tror jag blir himla bra för oss eftersom Noel gillar att sitta i selen så man kommer använda den mycket!

Efter mitt inköp så åkte vi hem till mamma och pappa igen och sen satt jag på altanen i solen en stund, och Noel sov i vagnen. Skönt väder var det och då saknar man verkligen att bo i hus. Det är så mycket lättare att bara gå ut lite då! På eftermiddagen kom mina kusiner för att beskåda vårt lilla underverk, och då blev det middag! Det var en skön dag som jag och mamma avslutade med en kvällspromenad med vagnen, och hundarna!

Igår vaknade Noel först vid 7, men sen sov vi vidare lite till och gick nog upp vid 8.30 till dukat frukostbord :) Karin och Linnéa kom förbi igår också, och vi tog en promenix med hundarna och bebisarna. Inte helt lätt att hålla Selma och barnvagnen men det gick ändå hyfsat! :)


Hos mormor vid frukostbordet

Efter promenixen så blev det lunch hos mamma och pappa, och sen packade jag och Noel ihop oss för att åka tillbaka till Göteborg! Där väntade farmor och farfar på Noel :) Vfikade lite och de myste ihop en stund! Efter deras besök blev det en kvällspromenix för vår lilla familj och Noel fick provåka sin nya sele och det kändes bra och han somnade gott i den!

I selen hos mamma

Nu har lillkillen vaknat och ätit och vi ska bege oss ut på en promenad nu tänkte jag. Tror vi ska ge oss på backarna vid Ruddalen så att mamman får svettas lite :) Avslutar med en bild från morgonens mys - så här fin är vår 1 månaders bebis! :)4 kommentarer:

Noels Pappa sa...

Världens sötaste lille Noel... Älskar dig! Grattis igen på födelsedagen från pappa!

Anonym sa...

Stort grattis Noel på den stora 1-månadersdagen! Ser fram emot när vi ska leka i sandlådan i höst. =)
Kram från Isabella

Hanna o Elliot sa...

GRATTIS från oss i Västerås på 1-månadsdagen! :D Han är så söt!

Noel och Elin svarar sa...

Pappa: Tack :)

Isabella: Tack! Ska bli kul att leka ihop sen! Då kan vi röjja runt i sandlådan :)

Hanna och Elliot: Tackar!