fredag 24 april 2009

4 veckor!


Ja, nu har vi en stor kille här! 4 veckor gammal är han, och han växer och växer! Tänk vad fort tiden går, känns som att det var så nyss som de la upp honom på mitt bröst, vår lille älskade Noel :)


Mjuk och söt

- står det på tröjan och jag kan bara hålla med :)

Igår hade vi en ganska lugn dag, och vi blev bjudna på lunch hos Camilla och Denis! Eller jag blev bjuden, och Noel sov mest :) Efter vår visit där tog vi en promenix innan Andreas kom hem och hämtade oss! Då körde vi till Mölndal för att träffa Johan och Linda! Idag drog de nämligen till San Fransisco och om 2 veckor blir de ett äkta makar! ;) Vi åt kebab med dem och satt och snackade ett tag!

Oäkta makar:)

Var bara tvungen :)

Kebab var nog inte så bra, i alla fall inte för lilleman för det var en jobbig natt för honom! Började skrika ungefär vid 23 och vid 1.30 nån gång sov vi väl tror jag! Han somnade på mitt bröst och sov där ett tag, vilket gjorde att jag sov mindre bra! Men men, hoppas det var kebaben för den kan jag skippa i framtiden! :)
Imorse var vi tvugna att komma upp i tid för vi hade bvc-besök inbokat kl 9. Vi hann dit i tid *kors i taket* och allt såg bra ut! Noel hade gått upp ännu mer (545 g) och väger nu 4525 stadiga gram :) Han hade vuxit på längden också, så nu är han 54,5 cm. (+5,5 cm) och huvudmåttet låg på 38.8 cm (+0,8 cm) Så nu är han en stor liten kille!

När vi var klara så mötte vi Camilla och Isabella och sen blev det promenad i solen. Vi var ute i lite mer än 2 timmar, och det var riktigt skönt! Vädret är underbart ute och vi gick ner till Önnered, över till Fiskebäck och sen över till Hinsholmen och så hemåt, så blev en riktigt lång runda. :)
När vi kom hem satt det fint med lunch för Noel och sen även för mig! :) Tog även en dusch och sen lekte vi i baby gymmet innan vi hängde med Camilla och Isabella på ytterligare en tur! Denna gång bort till Lidl och tillbaka så idag har vi promenixat en väldans massa, men det är ju ljuvligt att komma ut i detta väder :)

Nu är Andreas ute och springer och när han kommer in ska vi laga mat, och sen blir det nog en lugn kväll i soffan! Imorgon ska Andreas iväg hela dan, så jag och Noel ska bege oss till Alingsås och stanna där till söndag!
Vår tuffing


6 kommentarer:

Maria sa...

4 veckor?!? Wow, tiden går... Fint att han væxer som han ska och man ser ju verkligen att han blir større! Utseendet førændrar sig, och jag tycker han er otroligt lik Andreas på de sista bilderna!!! Ha det gott i Alingsås i helgen, hælsa från mig!
Kramar Maria
PS Grattis Johan o Linda!!!

Sandra sa...

Hej!
Låter som att ni har det helt underbart!
Härligt med promenader och vädret e ju helt perfekt =)
Hoppas att vi kan ses snart så att det inte går för lång tid emellan. Noel han e ju så söööööt!
Ha det så bra o hälsa Noel & Andreas.
Trevlig helg oxå
Kram

Anonym sa...

Vilka små goa kinder han har nu! /Camilla

Anonym sa...

Åå han e så söt eran lilla kille! Men va han har växt mycket! Det går så himla fort! Cornelia har en likadan body, mjuk å söt! Stämmer väldigt bra på dom goa bebisarna ;)

Jag hörde av Karin att ni skulle till Alingsås i helgen, hoppas ni får en toppen helg allahopa!

Kram på er från Cornelia å Therese!

Karin sa...

Världens finaste, gud vad stor han har blivit och vad stark han är som försöker hålla upp huvudet så mycket! Det var så mysigt att träffa er så mycket i helgen, hoppas vi kan ses snart igen. Kramar på er!

Linda o Oo sa...

Haha! Jepps! Oaekta ett litet tag till!

Kramar fran USA!