onsdag 22 april 2009

medan han sover...

Nu sover lilleman, så passar på att uppdatera lite. Dagarna rullar på, och vi gör inte speciellt mycket vilket är ganska skönt. Det blir i alla fall en runda med barnvagnen varje dag, och vi är ute 1-2 timmar och promenixar! Skönt att komma ut, och komma ifrån lägenheten lite :)
Annars så blir det en hel del amning, blöjbyten, mys och "lek". Ibland försöker vi oss på att göra hushållssysslor också, och lyckas med det då och då ;)
Igår hade vi besök av Emma och Sara, som ville komma och leka med Noel. Vi åt soppa, satt och snackade och Noel fick sitta i båda "tanternas" knän :) Han fick även supersöta sommarkläder i present, och han tackar och bockar! :)
Idag blir det också besök, då kommer Lina hit! Ska bli spännande att höra lite om hur det går på jobbet och vad som händer där! Har totalt släppt jobbet känner jag, men man undrar ju hur det går för kollegorna, och för vissa ungar! :) När vi kom på namnet Noel i höstas/vintras så var jag ju tveksam till det i början pga. ett barn i skolan för jag ville inte förknippa namnet med honom, men tänkte på det häromdagen att jag inte har tänkt på det barnet överhuvudtaget sedan Noel föddes. Nu är namnet Noel liksom bara till vår lille Noel :)

Nej, ska förbereda lunchen nu så att det bara är att sätta igång det sen när det blir dags, och efter det ska vi nog ta oss ut en stund!

3 kommentarer:

Linda sa...

Hehe, fullt upp på programmet! Ni hade väl Johan i måndags också (skröt över gómaten han fick!)? :o)

Det är ju abern det där när man jobbat med barn och namnet har en förmåga att förknippas med någon av dom! Gott att det verkar överkomligt! :o)

Elin till Linda sa...

Jajamän, farbror Gais var ju här och körde barnvagnen :)

Ja, det är ju krångligare när man möter så mkt barn varje dag, men kul att det inte alls blev ett problem när det väl kom till kritan :)

Karin sa...

Haha godingen, ett riktigt matvrak ni har! ;) Kramar på er!