söndag 5 april 2009

4 generationer!

Igår blev det en promenix för mig och Noel medan Andy åt och vilade efter innebandyn. När vi kom tillbaka så sov Noel så jag la in honom till Andreas medan jag duschade, åt och gjorde mig iordning. Sen skulle Noel "bara" äta, byta blöja och kläs på - men det tar lite längre tid än man tror! Aningen sena (sisådär 45 minuter) kom vi i alla fall iväg till Alingsås!

I bilen är det skönt att sova!Vi började med att besöka farmor, vilket var väldigt roligt! Harvarit lite jobbigt att åka dit de senaste gångerna, för hon har liksom inte varit med riktigt när man pratar och hon somnar ifrån samtalen och så. Man vet inte alls hur mycket hon tar in, och om hon vet vad man pratat om. När vi kom in på avdelningen igår så kom en sköterska fram och frågade om hon fick titta på bebisen, och så berättade hon att farmor blev så glad varje gång hon fick se kortet på honom som pappa tagit dit! Det var roligt! :) När vi kom in på hennes rum sen så var hon riktigt pigg och sken upp och när vi sedan visade upp Noel så såg hon så glad ut och sa "Vad fin han är! Och så liten!" Sen satt hon och tittade på honom länge, och sa flera gånger att han var så fin. :) När vi åkte sen så kom en annan sköterska och frågade om Noel var barnbarnsbarn till farmor, och vi svarade ja. Då berättade sköterskan att farmor hade berättat för dem att hon fått ett nytt barnbarnsbarn, och hon ville bara se om det stämde! Var roligt att se henne så pigg och glad, och roligt att Noel har fått träffa sin gammelfarmor! :)


Morfar, Gammelfarmor, Noel och Mamma
Efter besöket hos farmor så åkte vi hem till mamma och pappa. Där väntade min faster, farbror och kusins fru och kusinbarn för att inspektera lillprinsen :) Vi fikade lite med dem, och njöt i solen på altanen. Efter en stund kom även min andra faster för att kika lite!

I solen på mormor och morfars altan!
Efter middag hemma hos mamma och pappa drog vi oss hemåt, för att få ytterligare besök hemma. Tomas och Elin var i Göteborg över helgen så de kom förbi en liten stund igårkväll. 2 doktorer som klämt och känt på honom, så det känns tryggt ;) Noel fick en jättestor katt av dem!
Idag har vi bara tagit det lugnt och vi har sovit en stund nu på förmiddagen. Noel sov en kortis i vaggan omgiven av sina gosedjur :) Men stunden i vaggan varade inte särskilt länge, utan det blev ganska gnälligt där i så sen fick han komma över och sova hos mamma! :) Han sover fortfarande, så jag har passat på att äta lite och när han vaknat så ska vi ge oss ut på promenix i det fina vädret. Noels kompis Isabella och hennes mamma ska också gå med! :)

Omgiven av sina kompisar i vaggan :)

2 kommentarer:

Karin sa...

Haha, söta Noel ser ut som ett litet gosedjur själv där i vaggan! Vissa av dem är ju större än honom. :) Så fint kort på 4 generationer, så roligt att farmor förstår vem Noel är! Kram på er!!

Linda sa...

Håller med Karin! Lillgrabben försviner ju nästan bland alla kompisar! :o)Och coolt med fyra generationer!