lördag 4 april 2009

090327-****

Noel och Mamma

Noel har nu fått sitt personnummer! Var lite spända på vad de fyra sista skulle bli, för tänkt vad häftigt om de passat in i den första serien av nummer - 090327! (0)9*(0)3=27 Men de fyra sista bildar en egen liten serie, men inte i samband med datumet.Andreas är iväg på innebandy, och jag och Noel myser hemma. Vaknade vid 8-tiden nån gång och låg kvar i sängen för gos till 8.30 innan vi gick upp! Har ätit frukost båda två nu, och han sover sött i "korgen" (låter som en liten hund ju om man säger korgen) :). Andreas är på väg hemåt nu, och sen ska vi bege oss till Alingsås en sväng. Han ska äta först, och vila lite och jag tror att jag o Noel går ut en promenix så länge. Är så himla fint väder, så vill utnyttja det till max nu! :) Här har det varit dimmigt och grått 2 dagar - medan det i resten av Göteborg verkar ha haft soligt så idag ska vi njuta av solen lite!

Anna-Maria och Jonas var här och hälsade på igår, och Noel skötte sig exemplariskt :) Han åt precis innan de kom och sen somnade han. Vaknade en stund, åt och tittade på dem lite, och sen somnade han om! Vi spelade 2 omgångar av Buzz och Noel låg hos Jonas hela spelet igenom, och vaknade till först i slutet! Sen när de åkt hem, och vi skulle lägga oss så vaknade han och var pigg ett litet tag.
Den här synen möttes jag av igår när jag kom ut från duschen.
Mina 2 killar hade somnat ihop på soffan! :)

2 kommentarer:

Sandra sa...

Det är helt underbart väder i Helsingborg oxå! Har varit det i några dagar och man hoppas att det håller i sig. Allt blir så mycket lättare och man känner sig piggare;)
27:e är ett bra datum! Jag och Marcus träffades den 27 nov, förlovande oss 27 juli och så hade vi hoppats på att när vi gifter till sommaren att det skulle vara den 27 juli i år...men tyvärr inte utan den 27:e är en måndag så det fick bli den 25 juli=) Men det går ju bra!!=) Och så föddes er Noel den 27 mars!
Ha det så bra i det underbara vädret. Hälsa Noel och kusin vitamin.
Kram
Hälsa...

Moster sa...

Mysigt att vi vi fick träffa er en snabbis igår iaf! Kul att Noel fått sitt personnr också. Mysigt dina grabbar sov i soffan :) Puss på er!