fredag 3 april 2009

En vecka!

Hej! Nu är jag 1 vecka gammal!

En vecka har gått sen Noel tittade ut. En vecka med massa känslor, och underbara ögonblick! Tänk att man kan älska en liten person så mycket, efter så kort tid!

Igår kom Johan och Linda förbi för att hälsa på Noel, och även om Johan till en början var lite besviken över att Noel inte kom ut på hans födelsedag den 6 april som planerat så tror jag han förlät Noel sen ändå! Verkar så på bilden i alla fall :)

Hos farbror Gais!

Noel fick en jättesöt body och ett stooort gosedjur från Johan och Linda, och en speldosa från Johans föräldrar! Noel har redan lekt med gosedjuret, och lyssnat på speldosan och gillar dessa mycket!


Myser med nya gosedjuren!

Imorse var det dags för premärbadet! Lite osäkra på hur han skulle reagera på detta sänkte vi ner honom i baljan och han gillade det! :) Var jättelugn, och verkade njuta av det varma vattnet.
Efter det så har han varit vaken ett bra tag, men mest legat och tittat och verka njuta av tillvaron så bad blir det (såklart) fler gånger ;)
Bad är skönt!
Nu har vi fått i oss lite lunch, och ska väl försöka komma ut en stund. Solen lyser med sin frånvaro men ska bli skönt att komma ut ändå. Då få ju lillgubben lite dagsljus också, och det ska ju vara bra för det gula. Tycker att det är mindre gult nu, så vi hoppas det är på väg ner! Sen är ju promenixerna bra för mamman och pappan också, de behöver också komma ut lite. Men idag vägde jag mig för första gången efter förlossningen och jag kan bara ge er ett tips på om man vill gå ner lite i vikt - föd barn och börja amma. På en vecka har jag gått ner ca 13 - 14 kg. Kanske ska tipsa Aftonbladet?! ;) Nu är det ju ca 10 kg kvar tills jag är på ruta 1, men promenixerna ska hjälpa mig på traven och jag längtar tills jag får börja springa igen, men det dröjer väl ca 2 månader till! Ska på efterkontroll 2 juni, och de tycker att man ska vänta tills efter den kontrollen innan man kör igång. Är väl kanske bäst att göra det då..... :)

10 kommentarer:

Linda sa...

Hehe, jag tror också han är förlåten! ;o)

Goa bilder!

Sandra sa...

Han e helt underbart söt! Längtar tills vi får träffa Noel=)
Ha en riktig skön helg!

Elin svarar sa...

Linda: Ja, jag kände inte för att knipa för att behaga Johan när det väl satte igång ;) Borde ju haft ett kort på dig också med strumpan för du fick ju också öva lite på knoddlivet :)

Sandra: Blir nog en tur ner till Hbg nästa vecka, så då får vi se till att ni träffas :)

Anonym sa...

Grattis Noel på 1 veckas dagen!! Mysigt att bada :) Kan tipsa om en badsits, jättesmidigt så slipper man hålla i den hala lille! PUSS!

Karin sa...

Var jag som skrev föregående kommentar!

Malin sa...

Åh så söt han är! Man vill bara äta upp honom :)
Härligt att ni mår så bra!
Låter så underbart det där med alla kilon. Längtar redan tills dom börjar försvinna från mig. Snacka om att ryggen och benen och framför allt fötterna tar mkt stryk.
Kram!

Spessartin sa...

Åhhhh! Oj oj oj så söt han är! Så otroligt fin!

Förstår att du längtar efter att ge dig ut och springa... din tid kommer - håll ut! =)

Elin till Karin sa...

Ja, vi har en insats men glömde det så får ta den nästa gång! De blir hala de små rackarna :) Hans bad blev ganska snabbt beslutat pga en riktig otäck blöja och när vi bytte den så kissade Noel ner hela sig! :)

Elin till Malin sa...

Malin: Ja, det var en positiv uupplevelse att ställa sig på vågen nu - för första gången på 9 månader ;) Mina svullna fötter försvann typ efter 3 dagar - blev mindre o mindre men efter 3 dagar så kändes de normala :)

Elin till Spessartin sa...

Ja, löpningen får komma tids nog! Man vill ju inte riskera nåt heller, men promenader i det fina vädret e ju inte helt fel :)