torsdag 26 mars 2009

VATTEN!

Promenixade bort till Frölunda Torg förut. Eftersom fötterna fortfarande är svullna, och är det redan när jag vaknar så ville jag bort och ta blodtryck hos BM! Tänkte bara passa på att shoppa amnings-BH och hårsnoddar när jag ändå var där borta så var inne på HM och mitt i amnings-BH träsket så gick vattnet! Slet åt mig en BH och in i provrummet för att kolla, och det var nog vattnet kan man säga!

Så jag traskade över till BM som ligger på andra sidan vägen, och kommer in där och säger:
"- Hej, jag har ingen tid bokad men skulle bara hit och kolla bldotrycket för jag har så svullna fötter! Men så på vägen hit så tror jag att vattnet gick!"

Då blev det fart på dem, och hon hämtade min BM och vi kollade blodtryck, urinprov och lyssnade på Tjallä och det såg fint ut. Så ringde hon förlossningen, men eftersom värkarna inte börjat så ska vi in till Östra på kontroll för där har de förundersökningen! Fick ringa hem Andreas som är på väg hem nu, och så tog jag bussen hem och nu ska jag försöka äta och vila lite. Äta funkar ju men vila är inte lika lätt :)

Nu ska vi in på kontroll och sen blir det kontroll varje dag om inte värkarna är igång. Om inget händer inom 3 dygn så sätter de igång oss, så Tjallä kanske får dela födelsedag med Karin på söndag! :)

Återkommer när vi har varit inne, om vi får komma hem då förstås :)

5 kommentarer:

Linda sa...

Tack för messet, kunde inte svara just då, men weeeee!! Så spännande! Och hallå? Tre dagar? När vattnet går ska det ju vara dags enligt en oinsatt nollvetare! :o) Och inne på HM? (Ser framför mig hur det plaskar ned på golvet) Men så mycket är det kanske inte? Xo)

Sandra sa...

Så spännande! =) då e det dax ;)
Hör av er! Kram

Hanna o Elliot sa...

OJ! Antar att jag inte behöver svara om fötterna! Men iallafall: Jag var nog svullen redan innan men sen blev dom enorma. :)och jag har nog ingen koll på hur pass fort de skedde.
VA spännande med allt som händer! Så nu vet du att ni strax har Tjallä här! :D
Ska bli så kul att se er lilla bebis! :D (ja för kort lär du väl lägga ut här sen hoppas jag!)

Elin svarar sa...

Linda: Ja, nu är det spännande! Skriver ett blogginlägg snart om hur följetongen kommer se ut, men det är ju helt snart en Tjalläbebis ute :)

Sandra: Japp, vi hör av oss när vi åker in och när bebisen kommit ut! :)

Hanna: Ja, som barnmorskan sa: Svullnaden kommer ju gå ner vilken dag som helst :) Kort kommer såklart att komma också :)

Karin sa...

Ååååå snart är väntan och längtan över!!