tisdag 24 mars 2009

Ledighet

Jag är nog inte så bra på att vara ledig! :)

Startade ju, som jag skrev innan, dagen ganska tidigt. Blev i och för sig en lång frukost och slapp morgon, men efter det så dammsög jag och torkade golven för det orkade vi inte göra klart igår. Sen fick jag mess från Denis som undrade om jag vill med ut på en promenix, och det ville jag ju! Så vi var ute och gick i 1 tim. och 20 min ungefär och det var riktigt nice! Vädret var ganska kyligt och stundom snöade det, stundom var det solsken!

Väl hemma från det så lagade jag lite lunch, och sen la jag mig faktiskt på soffan och läste en stund! Jag slumrade t.om. till lite grann, och när jag vaknade så var jag redo fö rnya äventyr så då städade jag balkongen och förrådet där ute :) Dammsög balkonggolvet, skrubbade rent möblerna och sorterade i vårt förråd så att det blev jättefint! Nu saknas bara några blommor men det får vi ordna med en annan dag, lite kyligt att ställa ut något nu kanske.

Sen gick jag ut med soporna, och efter det bort till Lampaffären för att titta på lampor till Tjallä, samt sänglampor till oss. Hittade några fina, men de var ganska dyra så fortsätter jakten ett tag till! När jag kom hem så var jag ganska trött i ryggen så då blev det ett långt och varmt bad och det är en bra meducin för min rygg!

Nu ska vi in till Isabella m. föräldrar och äta våfflor :)

2 kommentarer:

Karin sa...

Haha, du är knasig du! Passa på att sova nu för sjutton, man vet aldrig hur det blir sen när Tjallä kommit. ;) Ska bli mysigt att ses imorgon! Puss O Kram!

Linda sa...

Hahaha! Inte så konstigt kanske när man varit van att ha fullt upp hela tiden! Tids nog kommer du nog in i en lugnare rytm, eller tja, som Karin skriver, kanske relativt snart förhoppningsvis, så du hinner ladda batterierna lite! :o)
Men å andra sidan verkar de ju redan fulladdade! :o)