tisdag 24 mars 2009

Dagens plan!

Nu vet jag i alla fall vad jag inte ska göra idag, åtminstone inte de närmsta timmarna.

Misstänkt bomb vid Frölunda Torg

En misstänkt bomb har hittats på Hemköps lastbrygga vid Frölunda Torg. polisen är på plats och spärrar av området. Spårvagnstrafiken är stoppad mellan Tynnered och Axel Dahlströms Torg.

Vid sextiden på tisdag morgon larmades polisen av personal på Hemköp vid Frölunda Torg. De hade upptäckt en märklig låda liknade en skokartong på butiken lastbrygga.- Vi är på plats och spärrar av just nu och jag vet inte ännu hur detta påverkar, men vi tar det på allvar, säger polisens presstalesman Björ Blixter.Spårvagnstrafiken påverkas förbi Frölunda Torg . Ingen spårvagnstrafik mellan Tynnered och Axel Dahlströms Torg. Linje 1 och 7 vänder vid Axel Dahlströms Torg, linje 2 vänder vid Linneplatsen och linje 8 vänder vid Marklandsgatan. Buss ersätter mellan Opaltorget och Marklandsgatan. (www.gp.se)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, hörde det på nyheterna på väg till jobbet. Det måste ju finnas massor av ladår, kassar och dylikt som lämnats överallt. Varför just denna låda?
Men säkrast ändå att hålla sig ur vägen...!

Anonym sa...

Ja, jag funderade också på varför just en låda de hittar skulle innehålla en bomb, men inte en annan? Tänk alla lådor som man ser ute..... kanske ska ringa polisen i fortsättningen?! :) Ska ut o gå nu, men blir nog inte bort mot Torget! :)