lördag 14 juli 2012

Strömstad!

Under vårt bröllop fick 12 par olika uppdrag att utföra för/med oss under året, och torsdag-fredag fick vi ta del av Maria och Richards uppdrag som skulle infalla i juli - ett besök på Tjärnö Marinbiologiska Laboratorium. 

Vi åkte upp till Strömstad i torsdags och lunchade hos dem innan vi åkte ut till Tjärnö. Där fick man titta på fiskar och andra havsdjur, kolla i mikroskop, rita och klappa djur i Klappakvariet. Spännande :) 

Efter besöket där så åkte vi ut till en strand och fikade lite. Det var soligt men blåsigt så det blev ingen superlång strandvistelse, men ändå skönt att kunna sitta utomhus för det trodde vi inte på förmiddagen. Efter vår utflykt åkte vi hem till Maria och Richard där det bjöds på smaskig middag, och sedan satt vi i deras uterum och pratade till sent. 

Vi hade hyrt deras övernattningslägenhet eftersom de har katt så vår lilla familj sov där. Igår var vädret sådär  så vi bestämde oss för en promenad efter frukost men när det var dags att gå så öppnade sig himlen. Vi avvaktade lite och det slutade med att jag, Maria och Noel kom ut en sväng i lite mindre regn :) 

Tack Maria och Richard för mysiga dagar hos er!
Hoppas vi ses snart igen!!!



Inga kommentarer: