lördag 7 juli 2012

Stranden, Smådjur och Signe!

Idag är det kalajs för Linnéa! Stora tjejen fyller 4 år på måndag och det ska vi fira idag. Linnéa har många strängar på sin lyra och hon önskar sig allt med Hello Kitty, piratsaker, svärd och andra bra barnsaker. Linnéa vill bli jägare när hon blir stor, och är väldigt fascinerad av detta. Hon förstår på ett ungefär vad det handlar om och häromdagen utspelade sig följande dialog hemma hos dem:
Karin: Oj, Linnéa, Iris jagar en harunge i trädgården! (Iris är katten)
Linnéa: Fångaj hon den då?
Karin: Nej, hon jagar den nog bara.
Linnéa: Annajs kan jag gå ut med en kniv och döda den och äta den till middag!

Lite hemska samtal... :)I torsdags kom det värme och sol, och man trodde ju nästan att sommaren var här. Vi packade oss iväg ut till Lygnared och stranden för en stund. Det blev lite sandslott, plaskande och glass! Det var inte supervarmt i vattnet men det svalkade gott och mina svullna fötter trivdes i vattnet :) Noel hjälpte också till att svalka dem genom att vattna dem med vattenkannan. 

Noel plaskade i en bit, men inte lika långt ut som morfar och Linnéa!
Igår fick vi besök här. Camilla, Bella och Philip kom och hälsade på och vi åkte ner en sväng till Smådjursutställningen i Nolhaga. Där fanns det mängder av kaniner, och nu vill alla tre barnen ha varsin kanin ;) Det fanns även hamstrar, möss, fåglar och en ponny att titta på. Bella och Linnéa höll i varsin hamster och de kan nog även tänka sig en hamster som husdjur nu ;)
Noel har även hjälpt till att passa lilla Signe en stund. Agnetas hund som är hur snäll som helst. Noel var helt till sig och ville båda klappa, mata och gå ut med henne. Supermysigt att han får testa lite ibland, och han är inte alls rädd för henne utan leker och busar med henne.


Inga kommentarer: