måndag 2 juli 2012

Mysdag!

Idag blev det en mysig dag med olika aktiviteter! Andreas var hemma sjuk, och har varit sjuk under helgen så det var ju mindre mysigt men han är i alla fall på bättringsvägen nu. 

Jag, Noel, Camilla och Bella drog till Slottsskogen vid 9.30-tiden för att gå på teater. Kultursommarjobbare hade satt upp Djungelboken i Slottsskogen och den skulle vi se. De var duktiga och barnen var fascinerade även om de (och vi?) inte riktigt förstod allt ;)  De startade nära Barnens zoo, och sen fick man följa teatern till olika platser vilket var väldigt smart då barnen fick sträcka på benen lite!
Efter teatern hängde vi en stund vid Barnens zoo, och båda barnen testade ponnyridning på hästen Yrrol. Sedan klappade vi getter och grisar och lekte lite innan vi åkte hemåt. När vi skulle bege oss hem ville Noel till den stora lekplatsen men nöjde sig med svaret att den "lagades" idag och att man inte kunde leka där idag ;) Är skönt så länge det funkar ;)När vi kom hem blev det lunch och lite fixande hemma. Efter ett tag plockade jag fram pysselgrejer för att pyssla lite och fick såklart sällskap av lilleman. Han pärlade, men sedan ville han också göra kort så vi blev sittande ett tag med det. Fick sms av Camilla att de var ute på gården men när vi tittade ut så frös hon så mycket de kom upp till oss och lekte istället . Noel är väldigt fascinerad av Pilip och kommer ofta fram och gosar med honom, vilket man förstår med en sån söt liten kille :)  Det bådar ju gott inför lillebrors ankomst ;) De blev kvar här och vi hämtade Pizza och åt innan de gick hemåt.2 kommentarer:

Emma tolf sa...

Haha LJUGER ni för barnen??? Smart;)
Och vääääldigt pedagogiskt av camilla att få barn så Noel kan få vänja sig lite vid att man kan ha en lillebror:) Det räknade ni ut bra!

Elin till Emma sa...

Haha, ljög och ljög men talade väl inte riktigt om som det var... :) Men det är långt att gå från Säldammsbacken till Plikta, när man egentligen ska hem och äta lunch... Idag i Nolhaga var vi dock vid lekplatsen så den lagades inte ;)

haha, ja bra att Camilla och Denis återigen är 4 månader före så vi får lite pedagogisk handledning där :)