måndag 25 juni 2012

Utan blöjor och Gekås!


Igår bestämde sig Noel för att han inte skulle ha blöjor mer, och det var han mycket bestämd på! Sagt och gjort, vi fick plocka fram kalsongerna som inte alls har varit intressanta hittills (nu behöver nog köpa in fler par) och sen var han duktig hela morgonen på att säga till när han behövde gå på toaletten.

Morfar hämtade honom på förmiddagen för han skulle få vara hos dem medan vi åkte till Gekås på lite shoppingtripp! Han hade klarat sig torr hela dagen där också, och t.om. på Maxi hade han kommit på att han behövde kissa så han och morfar fick släppa vagnen och springa igenom affären för att hinna till toaletten! Duktiga killen!

Han hade blöja inatt när han sov men han vaknade torr och gick direkt upp och kissade så nu kör vi stenhårt på detta. Han skulle ha gått till dagis idag även om jag är ledig för han skulle på inskolning till stora avdelningen, men när han vaknade hade han feber så han får vara hemma idag och imorgon. Jag ringde ner och pratade med hans fröken och hon sa att det var fjärde barnet som ringde idag och förra veckan gick det halsfluss så får hålla lite koll på honom, men han klagar inte på halsont utan är mest förkyld och tempen låg på 38,2 så det var ingen hög feber, men det märktes i morse att något var fel!

Gekås igår var det ju också... Vi hade lite småsaker kvar till bebisen, såsom lite nya lakan, kudde osv. och hittade allt vi skulle ha förutom skötväska! Har dock spanat in en så den får vi nog köpa snart. Den vi hade med Noel slängde vi nog för jag tror att det var något som läckt iden som inte gick bort men jag vet inte säkert. Vi hittar den inte iaf, men ska ta ett sista röj i källaren och kolla eftersom vi även saknar sängmobilen vi köpte till Noel och den kan vi bara inte ha slängt. Förra gången hade vi en Lässig  skötväska som jag var så nöjd med, men de finns inte att få tag på längre. Igår hittade jag dock deras hemsida, ett tyskt företag, så jag mailade dem för att se om man kan beställa från dem :)

I övrigt så börjar det blir klart för en bebis hör. Kläderna är tvättade och igår fick vi hem vaggan, ska dock ha madrassen också men den hinner vi nog få :) Märker att det närmar sig nu för jag är inne i en ordentlig Boa-period och fixar och donar massor!

Nä, nu är det dags för en stund i soffan med min store, lille kille!


2 kommentarer:

Emma tolf sa...

Åh va spännande!! Det närmar sig. Och Noel va DUKTIG du är!!

Farmor sa...

Så Duktig Noel är. Hoppas det håller i sig. Förstår Ni hadde en trevlig inköpsrunda till Ullared. Ja nu närmar sig med stormsteg 2012 år`s största händelse, vår Glennart kommer till världen. Nolle får en lillebror. Och plötsligt blir Ni fyra. Vår dator vill inte som jag vill utan den lever sitt eget liv, antagligen är den från en annan Planet precis som ET. Hoppas detta inlägg kommer med. För flera inlägg svävar runt ute i rymden.
Kram till Er alla 3.