lördag 9 juni 2012

Trampebilen!

Vi befinner oss i Alingsås. Andreas är med Johan för fotbollsgolf, em-match och whisky!

Vi startade förmiddagen med att röja och montera Ikea-möbler. Inhandlade byrå och förvaring t badrum igår. Byrån är så att lillebror kan ha sina kläder någonstans, samt att vi får ordentlig förvaring till skötbordet. Bilder kommer när allt e klart. Vi fick ordning på mkt igår och imorse, men resten tar vi imorgon.  Insåg när Andreas åkte att om inte jag och Noel beger oss hemifrån så kommer jag röja hela dagen där :) Lite annat vill man ju hitta på! :)

Kom iväg t Alingsås efter lunchen och vädret va hyfsat så vi hängde i trädgården. Morfar letade upp Eriks gamla trampebil och det var lycka när Noel insåg att den inte alls var farlig utan väldigt rolig. Morfar fick dra emellanåt men han klarade att trampa själv också. Hemma i trädgården drog han upp den för backen och åkte nerför!

Man blir ju trött av bilåkande så då fick de slappa i hängmattan medan jag och magen slappade i en solstol... kändes ju nästan som sommar ett tag idag! :)2 kommentarer:

Farmor sa...

Härlig lördag och härliga bilder på den kommande Formel-1 föraren. Vi glädjer oss till att se Era nya möbler. Vädret ser ju riktigt "gött" ut. Här var det också riktigt fint o varmt. Jan o Eva var här och Vi grillade lite.
P o K.
Farmor o Farfar

Emma tolf sa...

Vilken skön bild på dig med magen! Och vilken lycka att ha en trampebil att plocka fram sådär bara!:)