onsdag 13 juni 2012

Nämen!?


Dra på trissor... ett blogginlägg till, med bilder! Lyckliga läsare som får så mycket att ta del av nu ;) 

Börjar med en bild på de nyinstallerade möblerna. 


Från vänster
1. Bredvid tvättmaskinen har vi ställt en hurts med lådor, perfekt för blöjor, salvor osv.! Bredvid dem står nu två tvättkorgar, och vi kan även ha tvättstället stående längst in i badrummet! NAJS! 
2. Våra nya byråer i sovrummet, nu kan vi fylla dem med kläder ;) 
3. De gamla byråerna in i klädkammaren! Nu har båda pojkarna lådor att ha kläder i.


Idag var det en pigg kille som vaknade här hemma, även om han var lite omständig när det kom till frukosten.  Jag frågade som vanligt om han ville ha yoghurt med flingor, eller gröt. "Jag vill ha macka!" Okej, plockade fram brödet och hör honom ropa "Men jag vill bara ha svart bröd mamma!" Det innebär typ Lingongrova/Gott Gräddat bröd och vi hade Polarkakor som också brukar gå hem, men inte idag! Han var så arg för att vi inte hade annat bröd hemma, och jag sa vilka alternativ som fanns och då ville han ha yoghurt till slut. Han var med mig och handlade häromdagen och fick syn på småpaket med yoghurt och fick köpa sådana, och det skulle han ha nu. Han valde en med banansmak, men det är ju pytteliten i ett sånt paket så han ville ha en till "Med lejon på!". Jag tg fram det med lejonet på och då blev han skitsur för att det inte var ett riktigt lejon på! Det var nämligen ingen lejonhanne, utan en bebis och det var inte samma sak. Sen att det smakmässigt var gott spelade ingen roll! Jag lät honom vara, och fixade lite i badrummet och när jag kommer ut står havregrynen framme och han plockar fram en tallrik "mamma, jag tänkta fixa lite gröt!" sagt och gjort - det blev gröt med morfars äppelmos till frukost och han åt en stor portion av detta! 

Efter det så fixade vi ordning oss, plockade lite här hemma och lekte lite. Sen ringde jag till Clipper Crazy för att se om de hade lediga tider under dagen. Nu duger det inte med att mamma eller mormor klipper Noel längre utan han ska till en riktigt frisör nämligen och det var verkligen dax att göra något åt hans Stig-Helmer frisyr! Clipper Crazy har testats av Bella och vi vet att de har en speciell barnavdelning. Noel är extremt kittlig när han ska klippas, speciellt vid nacken så tänkte att om vi ska betala för detta så måste det vara någon som är van vid barn ;) Det kittlades även denna gång, men han satt väldigt stilla om man jämför med när vi klipper honom och resultatet blev en tuff frisyr! Efter besöket blev det pannkakslunch på ett café i närheten!
Vi uträttade lite ärenden på hemvägen och när vi kom hem packade vi fikakorgen och gick ner till förskolans sommaravslutning! Där blev det fiskedamm och sedan sjöng barnen. Noel var på väg fram men ville inte vara med och sjunga, men Bella stod med i kören och när fröken fick fram en stol till henne så syntes hon så fint :) 
De sjöng traditionella barnsånger och såklart Popular av Eric Saade! ;) Vi fikade lite på gården och jag blev nerbajsad av en fågel, det var säkerligen en mås! Usch!!! Noel tyckte det var väldigt roligt och har frågat flera gånger under kvällen om jag har bajs kvar i håret!1 kommentar:

Farmor sa...

Vilken fin gårdsfest Ni hade,så fin Nolle blev med den nya frisyren. Han är ju bara världens bästa kille. ses snart.
Puss o kram.