torsdag 29 mars 2012

PhilipOj, oj idag har vi träffat en helt färsk liten bebis! Bara sisådär 9-10 timmar gammal var lille Philip när vi kom upp med en stolt storasyster till BB. Hela regnbågsfamiljen var med och både Isabella och Noel var väldigt fascinerade av hur liten bebisen var. Han var så liten, och så söt! 4100 g och 51 cm var måtten och bebis, mamma och pappa mår bra! Storasyster mår också finfint, och sover nu gott här hos oss. Imorgon ska vi åka dit igen så att hon får träffa sin mamma också, för henne har hon frågar lite om ikväll. Men det var ändå inga problem att somna här, och nu sussar hon gott. Blev dock en aning sen kväll för Bella och Noel idag så hoppas jag får upp dem imorgon för att komma iväg till dagis! :)


Kan ju även passa på att visa mitt virkalster nu, när det är överlämnat till dagens person :) Lite ojämn i kanterna fortfarande, men ändå - första jag virkat sen jag var kanske 8-9 år och virkade grytlappar hos farmor! :)


5 kommentarer:

Nina sa...

Jag blir lite avundsjuk. Hälsa till storasyster. Kram mormor Nina

Lena/Flemming sa...

vi önskar er ett jättestort GRATTIS med Philips ankomst till denna underbara värld. Må lycka och välgång stå honom och den övriga delen av familjen bi.
Vi önskar storasyster grattis med lillebror. Nu har du snart en att leka med.
Lena och Flemming

Elin sa...

Ja, Nina det är en söt liten kille och en söt stor tjej du har nu! Hörde att du skulle komma ner och rå om dom lite o april! Ska absolut hälsa Bella sen!

(Nolles)Mormor o Morfar sa...

En jättefin liten ny världsmedborgare, denne Minidenis! Vi önskar Lycka Till och gratulerar hela familjen! Camilla, nu är ordningen återställd, nu är pappa tjockast i familjen igen!

Linda sa...

Vad fort man glömmer hur pyttiga de är! Stort grattis till föräldrarna!

Och grattis till dig för virkprestationen! :o)